Όπως γράψαμε σήμερα εξελίξεις στην Ομόνοια μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή αφού στάληκαν συγκεκριμένες προτάσεις σε μεταγραφικούς στόχους και αναμένεται η απάντηση τους (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).
Σε σχέση με κάποιες άλλες ομάδες, η ομάδα προγραμματισμού της Ομόνοιας σε συνεργασία πάντοτε με τον Νιλ Λένον κινούνται πιο άνετα μιας και υπάρχει το περιθώριο λόγω των αρκετών κενών θέσεων στον κατάλογο α’ των ξένων και κοινοτικών.
Συγκεκριμένα για την ώρα στον συγκεκριμένο κατάλογο που είναι και ο πιο σημαντικός υπάρχουν εννιά ονόματα ποδοσφαιριστών και σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και αυτό του Ουζόχο που είναι προς παραχώρηση. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να αποκτηθούν άλλοι έξι ποδοσφαιριστές, ενώ αν αποχωρήσει και ο Ουζόχο οι κενές θέσεις γίνονται εφτά.
Τι σημαίνουν όλα αυτά. Σημαίνουν ότι μπορούν να καλύψουν όλα τα κενά του ρόστερ με ποδοσφαιριστές του καταλόγου α’ και να μείνουν ακόμα και κενές θέσεις.
Για την ώρα οι εκκρεμότητες έχουν αν κάνουν με δύο ακραίους μπακ έναν αριστερό και έναν δεξί, ένα 8αρι, έναν επιτελικό μέσο, έναν επιθετικό και αν κριθεί αναγκαία και η απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού.
Θυμίζουμε ότι για την ώρα στον κατάλογο α’ των ξένων και κοινοτικών βρίσκονται οι Φαμπιάνο, Ουζόχο, Λέζιακς, Γιούστε, Λανγκ, Μπασιρού, Ντίσκερουντ, Μάταβς και Μπρούνο.

 Χρίστος Χρίστου