Δεν υπήρχε προκαθορισμένη συνάντηση, αλλά ο Τιμούρ Κετσπάγια μετέβη χθες αργά το απόγευμα στα γραφεία της Ανόρθωσης, έχοντας την τελική συζήτηση με τη διοίκηση, όπου φάνηκε ξανά πως υπάρχει διάσταση απόψεων και δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση.
Είναι στο μόνο που… συμφώνησαν οι δύο πλευρές, ότι δηλαδή δεν θα βαδίσουν στον ίδιο δρόμο κι ότι θα πρέπει να τα βρουν στο θέμα της λύσης του συμβολαίου του. Απ’ εκεί και πέρα, θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι δεν προέκυψε ακόμη η επίσημη ανακοίνωση του… διαζυγίου και υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό.
Ο Τιμούρ δεν παραιτείται, η Ανόρθωση όμως δεν τον… απολύει. Προφανώς, όλα έχουν να κάνουν με το θέμα της αποζημίωσης. Είναι βέβαιο ωστόσο ότι θα βρεθεί ο τρόπος και αν όχι σήμερα Τρίτη, τότε το αργότερο μέχρι αύριο Τετάρτη θα επισημοποιηθεί ο… χωρισμός των δύο πλευρών.
Από ‘δω και μπρος, ο Νεόφυτος Λάρκου πιάνει δουλειά για να βρει το διάδοχο του Κετσπάγια στην τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης. Ο νέος προπονητής αποτελεί πλέον τη νούμερο ένα προτεραιότητα του αθλητικού διευθυντή της ομάδας της Αμμοχώστου.

Ανδρέας Βεντούρης