Ανακοίνωση εξέδωσε ο Εθνικός Άχνας με την οποία ενημερώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον Αντρέι Ράζντραχ. Ο τέως κόουτς της ομάδας, άφησε και το δικό του μήνυμα.
Αναλυτικά:
«Το Δ.Σ. του Εθνικού Άχνας και όλοι εδώ στο Δασάκι θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον προπονητή της ομάδας μας, Andrej Razdrh, για την συνεργασία που είχαμε τους τελευταίους 2 μήνες.
Ο κ. Razdrh ανάλαβε την ομάδα σε μια πολύ δύσκολη χρονική περίοδο και κατάφερε να γράψει την δίκη του ιστορία με την συμμετοχή μας στον Τελικό Κυπέλλου μετά από 20 ολόκληρα χρόνια.
Σε ευχαριστούμε για όλα coach.
Once Blue Always Blue.
Το μήνυμα του κ. Razdhr:
«Σε αυτούς που πιστεύουν!
Πάει μια βδομάδα από τότε που παίξαμε στον ιστορικό τελικό κυπέλλου. Όλα τα συναισθήματα, όλος ο ενθουσιασμός μου, είναι ακόμα στο κεφάλι μου και στα όνειρα των οπαδών του Εθνικού Άχνας.
Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να εκφράσω μεγάλες ευχαριστίες στον καθένα από εσάς που ήρθε στο στάδιο και έδωσε σε εμένα, στο σταφ και τους παίκτες τεράστια υποστήριξη.
Στο τέλος μιας σεζόν που ήταν και αγχωτική και συναρπαστική, θέλω να ευχαριστήσω το προσωπικό τους ποδοσφαιριστές, τον πρόεδρο και όλους όσοι θυσιάζονται καθημερινά για τον Εθνικό Άχνας. 
Σας ευχαριστώ,
Αντρέι Ράζντραχ«.