Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0, ο γενικός διευθυντής της Πάφος FC αναφέρθηκε στο θέμα του νέου τεχνικού.

«Στις επόμενες 2-3 μέρες θα κλείσει το θέμα προπονητή. Είμαστε αρκετά κοντά. Είμαστε στο τελικό στάδιο της επιλογής, επιστρέφει και ο κ. Ντουμπόφ και θα τρέξει το θέμα. Ο κ. Μπεργκ είναι ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας, έχει πετύχει πολλά πράγματα με την Ομόνοια και είναι λογικό να ακούγεται το όνομά του. Δεν είμαι στις συναντήσεις για το θέμα προπονητή για να έχω εικόνα γι’ αυτό το θέμα. Στις επόμενες μέρες θα έχουμε καταλήξει, πιθανόν μέχρι το τέλος της τρέχουσας βδομάδας, το αργότερο μέχρι τις αρχές της επόμενης», τόνισε.

Ποιοι φεύγουν: «Ζοάο Αουρέλιο και Μπεριγκό ολοκληρώθηκαν τα συμβόλαιά τους, φεύγει και ο Ρούντκο. Θα συζητήσουμε με τον Πάντσεον και θα δούμε».

Για Βαλακάρι: «Έχουμε προτάσεις στα χέρια μας, δεν μας ικανοποιούν έστω κι αν είναι ψηλές για τα δεδομένα της Κύπρου. Ίσως γίνει και προσπάθεια επέκτασης. Σίγουρα τον κοστολογούμε περισσότερο από 1,2 εκατομμύρια που έχουμε στα χέρια μας».

Για Τάλις-Τόμετσακ: «Βρισκόταν με υποσχετική εδώ. Θα πρέπει να αγοραστεί. Προς το παρόν θα πάει στην ομάδα του στην Κροατία, το ίδιο και ο Τόμετσακ».

Για τη διαιτησία: «Είναι καλό να έχουμε ξένους από το ξεκίνημα της σεζόν».