Επιβεβαιώνονται όλοι όσοι προδίκασαν έντονη αντιπαράθεση εν όψει της εκλογικής συνέλευσης εντός Ιουνίου.
Στην τελευταία του συνεδρία το απερχόμενο δ.σ του Σ.Δ.Κ όχι απλά φανέρωσε τη διάσταση απόψεων, παρά μόνο έγιναν συμβάντα που φανερώνουν την ένταση ανάμεσα στις δύο πλευρές που είναι η πλευρά Πάπουτσου και η πλευρά Εγγλέζου.
Για να καταλάβει κάποιος που θέλει να ασχολείται με το θέμα, σημείο έντονης αντιπαράθεσης, είναι ο αριθμός των μελών του δ.σ που θα πρέπει να εκλέξει η επαρχίας Λάρνακας.
Μέχρι τώρα σε κάθε εκλογική συνέλευση, οι θέσεις ήταν δύο. Πλέον η πλευρά του Εγγλέζου υποστηρίζει ότι πρέπει να εκλεγούν τρεις αντιπρόσωποι, θέση η οποία όμως αντικρούεται από το καταστατικό του ΣΔΚ και τη νομική γνωμάτευση που έχει πάρει η πλευρά Πάπουτσου.
Η επαρχία Λάρνακας-Αμμοχώστου, φαίνεται να είναι η δύναμη του Νίκου Εγγλέζου τον οποίο στηρίζει ο Βασίλης Δημητρίου.
Αντίθετα, η δύναμη του Γιώργου Πάπουτσου, είναι η Λευκωσία ενώ τον απερχόμενο πρόεδρο στηρίζουν και οι παλιοί διαιτητές.
Αναφορικά με την πιθανή έκβαση τόσο της εκλογής προέδρου όσο και του δ.σ οι προβλέψεις κάνουν λόγο για εκλογικές θρίλερ, παρόλο ότι η κάθε πλευρά λέει ότι έχει προβάδισμα.
Όλ’αυτά μάλιστα, συμβαίνουν σε μία ποδοσφαιρική σεζόν κατά την οποία οι Κύπριοι διαιτητές, έχουν καταντήσει κομπάρσοι και απλά συμπληρώνουν τους ξένους, χωρίς ο ΣΔΚ να έχει αντιδράσει πάρα μόνο, απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις και συνηγορεί με τις αποφάσεις που έχουν πάρει ΚΟΠ και Μάζιτς!
Θυμίζουμε ότι στο απερχόμενο δ.σ περιλαμβάνεται και ο Βασίλης Δημητρίου, ο οποίος έχει ήδη καρατομηθεί από το Μάζιτς και ήταν μαζί με τους Πάπουτσο-Εγγλέζου στην τελευταία συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, όταν τους αναλύθηκε το γιατί έρχονται ξένοι και γιατί έγιναν οι πρόσφατοι υποβιβασμοί διαιτητών.
Χωρίς και πάλι να προκύψει από κανένα αντίδραση!

Μιχάλης Παπαγεωργίου