Μετά την μεγάλη πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, ο προπονητής της Ομόνοιας Νιλ Λένον δήλωσε τα ακόλουθα:
«Νιώθω περήφανος που σε άλλη μια χώρα θα παίξω ξανά σε έναν μεγάλο τελικό».
Για τον κόσμο και την αποβολή του Γιούστε:
«Ο κόσμος ήταν απίθανος, η ομάδα έχει εξαιρετική σύνδεση με τον κόσμο. Για εμένα δεν ήταν κόκκινη αλλά προσαρμοστήκαμε στον τρόπο παιχνιδιού. Η Ανόρθωση είχε το δοκάρι αλλά εμείς είχαμε καλύτερες ευκαιρίες. Ο Λοίζος ήταν εξαιρετικός και είναι τρομερό πως ένας τόσο νεαρός  είναι τόσο καλός παίκτης. Θα γίνει ένα αστέρι του ποδοσφαίρου».
Για την αλλαγή που έφερε ο ίδιος στην ομάδα: «Πως καταφέρατε να παρουσιάσετε την ομάδα έτοιμη σε όλα τα κρίσιμα παιχνίδια; «Οι παίκτες είναι τόσο ταπεινοί και επαγγελματίες και είναι μεγάλη χαρά να δουλεύω μαζί τους. Μπορούμε να δούμε την βελτίωση που παρουσιάζουν. Απόψε έπρεπε να δείξουν αποφασιστικότητα και ψυχή και το έκαναν».
Πόσο μεγάλο στοίχημα είναι για εσάς το Κύπελλο; Η Ομόνοια έχει να το κατακτήσει εδώ και δέκα χρόνια και αν το κερδίσει θα βγει και στην Ευρώπη: «Είναι μεγάλο κίνητρο αλλά σε κάθε διοργάνωση πρέπει να είμαστε ανταγωνιστικοί. Αυτό δεν είναι διαπραγματεύσιμο. Δεν έχουμε πετύχει κάτι ακόμα. Ο Εθνικός αξίζει να είναι εκεί. Δεν έχουμε περιθώριο για λάθος, πρέπει να τα κάνουμε όλα σχεδόν τέλεια».
-«Ευχαριστώ αυτούς που με έφεραν στην ομάδα, τον Δημήτρη Γρηγόρη, τον Σίμο Ταραπουλούζη και φυσικά τον πρόεδρο. Εργάζομαι και για αυτούς, όπως και για όλους στην ομάδα».