Η κατάκτηση του κυπέλλου και τι μέλλει γενέσθαι, αποτέλεσαν τα θέματα συζήτησης με τον πρόεδρο του σωματείου της Ομόνοιας και μέλους του δ.σ της εταιρείας, Μάριο Αργυρίδη, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Η κατάκτηση του τίτλου: «Είναι μια σημαντική στιγμή για την ιστορία της Ομόνοιας. Πολλά συγχαρητήρια στον κόσμο που ήταν στο γήπεδο. Αγχωθήκαμε, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Ο Φαμπιάνο και οι υπόλοιποι έδωσαν τα πάντα. Είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα. Δεν ήταν η πρώτη φορά που αγωνιστήκαμε με δέκα παίκτες. Μπορούσε κατά την άποψή μου να μην ήταν κόκκινη αλλά δεν θα σταθούμε εκεί. Καταλήξαμε στη διαδικασία των πέναλτι που τα πάντα μπορούν να συμβούν. Η παρουσία του Φαμπιάνο και η εκτέλεση πέναλτι του Χάμπου στο τέλος ήταν σημαντικές στιγμές. Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής να εκτελεί το πέναλτι που έκρινε τον τίτλο, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Αρχίζουμε να συνηθίζουμε πάλι στους τίτλους».

Η επόμενη σεζόν: «Θα αρχίσουμε με τους ίδιους πρωταγωνιστικούς στόχους. Η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο. Θα γίνουν σωστές επιλογές».

Αν θα προσληφθεί τεχνικός διευθυντής: «Προς το παρόν η ομάδα ήδη δουλεύει όπως είναι. Άρχισε ο προγραμματισμός, δεν είναι μυστικό».