Οι οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ και το σωματείο στέκονται δίπλα σε αυτούς των οποίων τα αυτοκίνητα κάηκαν στο Τσίρειο.

Η ανακοίνωση:

ΑΔΕΡΦΙΑ ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ

Όλοι γνωρίζουμε τι συνέβη έξω απο το τσίρειο την ώρα του αγώνα της Κυριακής. Κάποια δειλά ανθρωπάκια με αστείρευτο κόμπλεξ κατωτερότητας κατέστρεψαν αυτοκίνητα επειδή προφανώς δεν θα μπορούσαν να πράξουν κάτι αλλο, κάνοντας πράξη την παροιμία “Απ’ ον μπορεί να δέρει τον γάρο, δέρνει το σάμαν”.

Τα σαΐνια της αστυνομίας επικεντρώθηκαν στο πως να προκαλούν και να προβοκάρουν τον κόσμο μας. Μάλιστα οταν κάποιοι ΑΠΟΕΛίστες ήθελαν να βγούνε έξω απο το γήπεδο να προστατεύσουν τις περιουσίες τους (αφού δεν μπορούσε να το πράξει η αστυνομία), βρήκαν της πόρτες κλειδωμένες και τους απαγορευόταν η έξοδος!

Όμως κατά την αστυνομία πέτυχαν όπως λένε, το ελικόπτερο να κόβει βόλτες και όλα καλά.. Με συγκίνηση παρατηρούμε την θέληση μεταξύ ΑΠΟΕΛιστών να βοηθήσουν όσους έχουν καταστραφεί περιουσίες τους.

Για αυτό σε συνεννόηση με το σωματείο παραθέτουμε τον πιο κάτω λογαριασμό για να δείξει ο καθένας μας όσο μπορεί έμπρακτα την αλληλεγγύη του.

ΚΑΘΕ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΣ

Αριθμός Λογαριασμού: 101010003001017

IBAN: CY13014001010101010003001017

Όνομα: ATHLITIKOS PODOSFAIRIKOS OMILOS ELLINON LEFKOSIAS

SWIFT: CYDBCY2N

Bank: CDB BANK

REFERENCE NO.: AU79 **

Ειναι σημαντικό να αναφέρεται το REFERENCE NUMBER ώστε να ξεχωρίζει ο σκοπός της κατάθεσης των λεφτών.