Το ΑΠΟΕΛ ανέβασε μέρος της συνέντευξης του Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος αναφέρεται στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και την τεράστια σημασία του…
«Aυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην σκεφτούμε τι έγινε μέσα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”. Πρέπει να μπούμε με στόχο τι θα κάνουμε εμείς μέσα στο γήπεδο. Το πώς πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε σαν ομάδα είναι να βάλουμε τον κόσμο στο παιχνίδι, που θα είναι εκεί να μας στηρίξει.
Με καλή οργάνωση, καλή τακτική να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα που όταν βρει τις λεπτομέρειες θα σε τιμωρήσει. Έχει αρκετούς ποιοτικούς παίκτες, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο. Ελπίζω αυτή τη φορά η τύχη να είναι με το μέρος μας, να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι μία πάρα πολύ σημαντική αναμέτρηση μένα προσωπικά για πολλούς και διάφορους λόγους. Όταν κερδίσουμε θα τους αναλύσουμε», είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Στη θέση που είναι αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν πρέπει να δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα αυτή η προσπάθεια να πάει χαμένη. Έγινε μεγάλη προσπάθεια. Καταφέραμε από το πουθενά, ήρθαμε μπήκαμε εξάδα, προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να διεκδικήσουμε πράγματα. Τελευταία αγωνιστική ακόμη δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο πρωτάθλημα, όμως ο στόχος αυτή τη στιγμή είναι το παιχνίδι της Κυριακής, οι τρεις βαθμοί. Όλοι μαζί, με τον κόσμο μας να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.
Για μένα προσωπικά θα είναι τεράστια επιτυχία και θέλω να τη χαρώ με τους ποδοσφαιριστές μου και τον κόσμο».

 

Η τελευταία συνέντευξη για το επίσημο περιοδικό της ομάδας, κλείνει με τον Σωφρόνη Αυγουστή. Πάρτε μια πρώτη γεύση, με τον προπονητή μας, να αναφέρεται στον επερχόμενο αγώνα με την Ανόρθωση. «Το πιο σημαντικό παιχνίδι, για τον κόσμο» #apoelfc #monoapoel #BestTeamInCyprus pic.twitter.com/I6MtNgoYPy