Τέλος τα πανηγύρια… τουλάχιστον τα επίσημα και πλέον αρχίζει η δουλειά για το χτίσιμο του νέου Απόλλωνα.
Όλοι πανηγύρισαν μετά τη νίκη επί του Άρη που έφερε και μαθηματικά των τίτλο, ακολούθησε η φιέστα των πρωταθλητών μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ και σήμερα ο γύρος της πόλης με το ανοικτό λεωφορείο.
Πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο κόσμος θα συνεχίσει να πανηγυρίζει και τις επόμενες μέρες με κάθε τρόπο, οι ποδοσφαιριστές θα φύγουν για διακοπές αλλά η διοίκηση μένει Λεμεσό και μαζί με την ομάδα του προγραμματισμού έχουν πολλή δουλειά μπροστά τους για να διεκπεραιώσουν.
Προτού φύγει για τις διακοπές του και ο προπονητής, είναι δεδομένο ότι θα έχει μια συνάντηση με τον πρόεδρο και με τον Πέτρο Κονναφή με τον οποίο ούτως η άλλως βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία.
Αφού μπουν όλα κάτω, μάθαμε ότι το πρώτο πράγμα που θα γίνει είναι το… ξεσκαρτάρισμα του υφιστάμενου ρόστερ, θα κριθούν όλοι είτε έχουν συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά είτε όχι και εφόσον ξεκαθαρίσει οριστικά ποιοι συνεχίζουν και ποιοι αποχωρούν θα μπουν και στο κομμάτι ενίσχυση.
Η πρώτη ανακοίνωση θα αφορά τον Φέλιξ Βα ο οποίος έβαλε ήδη υπογραφή και θα ακολουθήσουν οι υπόλοιποι.
Ο Τσόρνγιγκερ με τον Κονναφή έχουν στο μυαλό τους σε ποιες θέσεις προέχει άμεση ενίσχυση αλλά με βάση και το ξεσκαρτάρισμα του υφιστάμενου ρόστερ θα ξεκαθαρίσει και το οριστικό πλάνο της ενίσχυσης.

Χρίστος Χρίστου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/05/23/i-nychta-egine-mera-apo-toys-apollonistes-binteo-balla/

https://balla.com.cy/2022/05/23/to-neo-show-toy-kol-vinteo/

https://balla.com.cy/2022/05/23/mprosta-mprosta-me-to-tropaio-o-nikos-kirzis-vinteo/

https://balla.com.cy/2022/05/23/eimaste-pia-protathlites-vinteo-balla/