Αρκετές ήταν οι δοκιμές που πραγματοποίησε ο Τιμούρ Κετσπάγια στην τελευταία προπόνηση πριν από το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Στο δίτερμα, ο προπονητής της Ανόρθωσης χρησιμοποίησε περισσότερη ώρα στους βασικούς τον Βερχόβετς δίπλα στον Αρτυματά, με τον Χουσμπάουερ να παίρνει θέση δίπλα στον Κύπριο μέσο για μικρότερο χρονικό διάστημα. Αυτό δείχνει ότι ο κόουτς προσανατολίζεται να δώσει φανέλα βασικού στον Σλοβένο… Σημειωτέον, ο Μιχάλης Ιωάννου ήταν στους αναπληρωματικούς και δεν αναμένεται να αρχίσει στην 11άδα.
Η άμυνα δεν αλλάζει. Λόρια στο τέρμα, Αραγιούρι-Κορρέα στα στόπερ, Αμπαρτζουμιάν και Κορέια οι μπακ. Ερωτηματικό αποτελεί η επίθεση, καθώς ο Κετσπάγια έκανε αρκετές δοκιμές.
Χρησιμοποίησε τον Λάζαρο σε ελεύθερο ρόλο και στην κορυφή, ενώ ακόμη και ο Ουάρντα δεν συμμετείχε στο δίτερμα μονάχα ως ακραίος… Το πιθανότερο σενάριο φυσικά είναι να παίξει ο Ελλαδίτης πίσω από τον Νοβότνι, με τους Ουάρντα και Χριστοφή στα άκρα.
Ο Ρισβάνης ακολούθησε ένα μέρος της κανονικής προπόνησης (όχι στο δίτερμα) και δεν αποκλείεται να μπει στην αποστολή, από τη στιγμή που είναι εκτός οι Εσκοβάλ-Αντωνιάδης. Δεν υπολογίζεται επίσης ο Ρουσιάς, ενώ προέκυψε πρόβλημα με τον Αβραάμ ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Παρασκευής και τα αποτελέσματα έδειξαν πως υπέστη θλάση…

Ανδρέας Βεντούρης