Η φιέστα και η επόμενη μέρα στον Απόλλωνα, αποτέλεσαν θέματα συζήτησης με τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριο Κωνσταντίνου, στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Η φιέστα: «Ήταν μια μεγάλη στιγμή για τον ποδοσφαιρικό Απόλλωνα, 13 χιλιάδες κόσμος αποθέωσε τους ποδοσφαιριστές και το γιόρτασε μέχρι τα ξημερώματα. Σήμερα είναι η τελευταία εκδήλωση, η βόλτα των πρωταθλητών στους δρόμους της Λεμεσού. Στις 18:45 η αφετηρία στον κυκλικό κόμβο των Πολεμιδιών. Το άξιζε η ομάδα εδώ και πολλά χρόνια. Ο κόσμος πανηγυρίζει την προοπτική για τη συνέχεια. Του Τσάμπιονς Λιγκ, του νέου γηπέδου. Όλα αυτά δημιουργούν ένα κλίμα ευφορίας».

Η συνέχεια: «Από αύριο θα είναι η αρχή μιας νέας εποχής για τον Απόλλωνα, πρέπει να είμαστε σοβαροί, μετρημένοι και μεθοδικοί για να ενισχύσουμε την ομάδα για να είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί τη νέα περίοδο. Όταν ξηλώναμε την ομάδα δεν πιστεύαμε ότι θα μπορούσε η ομάδα σε 9 μήνες να πάρει το πρωτάθλημα. Το πιστέψαμε στην πορεία. Θα προσπαθήσουμε να φτιάξουμε μία πανίσχυρη ομάδα, που θα διεκδικήσει πρωτάθλημα και κύπελλο και θα έχει μία αξιοπρόσεκτη πορεία στην Ευρώπη».

Ο προγραμματισμός: «Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Δεν θα εισέλθουμε όμως τώρα σ’ αυτή τη διαδικασία».

Για την έδρα στην Ευρώπη: «Θα είμαστε στο ΓΣΠ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου».

Αν το νέο γήπεδο θα είναι έτοιμο εντός χρονοδιαγραμμάτων: «Αυτές είναι οι δεσμεύσεις που έχουν δοθεί. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους ανθρώπους. Τέλη Αυγούστου-αρχές Σεπτεμβρίου».