Προτελευταία στροφή στο πρωτάθλημα για την Ομόνοια, με τα παιγνίδια να είναι μεν τυπικής διαδικασίας (δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον), όπως είναι το σημερινό κόντρα στην ΠΑΕΕΚ (18:00, Μακάρειο), αλλά σύμφωνα με τον Νιλ Λένον… υπάρχουν στόχοι!
Θέλει να δει την ομάδα του, να συνεχίζει από εκεί που έμεινε στο προηγούμενο παιγνίδι, θέλει να δει την Ομόνοια να είναι στο ίδιο αρκετά καλό επίπεδο απόδοσης, θέλει να δει ετοιμότητα από όλους τους ποδοσφαιριστές και φυσικά θέλει να δει νίκη για την ομάδα του, ώστε να πάει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις στον τελικό κυπέλλου!
Μέσα σε διάστημα 12 ημερών, από σήμερα δηλαδή μέχρι και τις 25 Μαΐου
, οι «πράσινοι» θα δώσουν τρία παιγνίδια, με ΠΑΕΕΚ (14/5), με Ολυμπιακό (20/5) και φυσικά τον τελικό κυπέλλου με τον Εθνικό (25/5), οπότε γίνεται αντιληπτό, ότι ο Νιλ Λένον, θα κάνει ανάλογη διαχείριση του ρόστερ του.
Όπως είπε και ο ίδιος, πιθανώς να χρησιμοποιήσει αρκετούς από τους βασικούς σήμερα στο Μακάρειο, ώστε να χρησιμοποιήσει κάποιους άλλους με τον Ολυμπιακό, για να μπορέσει να επιλέξει ακολούθως την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα στο τελευταίο παιγνίδι της χρονιάς, όπου και είναι όλα τα λεφτά…