Ο Δημήτρης Βραχίμης, πρόεδρος της Καρμιώτισσας, τόνισε, με δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ ΦΜ, ότι έρχεται επενδυτής στην ομάδα, και ότι έχει μεγάλο πλάνο.
Αναλυτικά:
Αρχικά: «Πετύχαμε τον πρώτο μας στόχο. Τώρα πάμε για το πρωτάθλημα, που ήταν ο άλλος στόχος που βάλαμε στην αρχή. Πιστεύω θα τα καταφέρουμε να πάρουμε το πρωτάθλημα».
Για το τι σημαίνει η άνοδος στην Α’ Κατηγορία: «Είμαστε χαρούμενοι για την. Θα κάνουμε κινήσεις το καλοκαίρι για να είναι δυνατή η ομάδα στην Α’ Κατηγορία».

Για το θέμα του επενδυτή: «Στο παιχνίδι με την Ομόνοια Αραδίππου θα έχουμε έκπληξη στον κόσμο. Ίσως έχουμε θετική κατάληξη με ξένο επενδυτή για να προσφέρει την ομάδα. Έχει ένα μεγάλο πλάνο με αρκετά ψηλό μπάτζετ και ευελπιστούμε. Δεν καταλήξαμε ακόμα. Μάλλον θα παραμείνω και εγώ στην ομάδα. Αυτός θα είναι ιδιοκτήτης της ομάδας και θα φτιάξει την Καρμιώτισσα που όλοι ονειρευόμαστε. Όταν μας είπε τις σκέψεις του που έχει για την ομάδα ενθουσιαστήκαμε και εμείς. Δυστυχώς δεν μπορώ ακόμα να βγάλω το όνομα του προς τα έξω. Πιστεύω πως στην άλλη ομάδα . Είναι κάτοικος Κύπρου αλλά δεν είναι Κύπριος. Όταν θέλει να κάνει ένα μπάτζετ 6-7 εκ. ευρώ και θέλει να κάνει γήπεδο, τότε έρχεται να βάλει λεφτά και όχι να κερδίσει. Δεν μιλώ υποθετικά, αυτά μου είπε από τις συνομιλίες που είχαμε».
Αν θα συνεχίσει στον πάγκο με τον Άγγελο Ευθυμίου η ομάδα: «Η μπάλα θα είναι στον ιδιοκτήτη. Αν θέλει να συνεχίσει με τον Άγγελο Ευθυμίου θα μείνει. Εάν κλείσει θετικά το θέμα, θα κάτσουν να μιλήσουν. Εννοείται πως ο ιδιοκτήτης θα θέλει να κάνει τις δικές του ριζικές αλλαγές».