Έχει στο μυαλό του κάποια πράγματα, πιθανότατα να ξέρει τους περισσοτέρους παίκτες που θα αρχίσουν την Κυριακάτικη αναμέτρηση, αλλά είναι υποχρεωμένος να περιμένει μέχρι και την Παρασκευή για να μάθει τα τελικά αγωνιστικά νέα.
Αν δηλαδή ο Κβιλιτάια, είναι έτοιμος για να αγωνιστεί, δεν αποκλείεται να τον έχει ακόμα και στη βασική 11άδα. Αν επίσης ο Ντογκαλά, είναι 100% έτοιμος, επίσης θα είναι στη βασική 11άδα.
Είναι και η περίπτωση του Ντε Βινσέντι. Πιθανόν ο Αργεντινός να είναι σε θέση να μπει σαν αλλαγή. Εκεί θα είναι διαφορετική η σκέψη του προπονητή.
Το μεγάλο ερώτημα, έχει να κάνει με την επιθετική διάταξη της ομάδας. Δηλαδή ποιος θα είναι ο σέντερ φορ και ποιοι θα είναι οι δύο ακραίοι επιθετικοί.
Αναφορικά με τις άλλες θέσεις, δύσκολα προβλέπεται να αλλάξει η 3άδα στη μεσαία γραμμή με Σόουζα-Σατσιά-Σαρφό να έχουν προβάδισμα. Στην άμυνά επίσης και παρά τα προβλήματα που εμφάνισε στο Τσίρειο, ενδέχεται να ανανεώσει την εμπιστοσύνη του ο προπονητής σε Μιχαήλ-Πέδρο-Σαμπάλα-Καρώ-Βινίσιους με τον Έσελινγκ να καραδοκεί και να είναι έτοιμος αν του ζητηθεί να φορέσει φανέλα βασικού.