Κάπως έτσι είναι το σκηνικό στο ΑΠΟΕΛ. Όσο πλησιάζει ο αγώνας της Κυριακής με την ΑΕΚ (18:00 ΓΣΠ), μεγαλώνει το ενδιαφέρον του κόσμου και προμηνύεται βροντερή παρουσία στις τρεις κερκίδες.
Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που πηγάζουν από την προπώληση είναι πιθανή μία προσέλευση κοντά στις 13-14 χιλιάδες, που θα είναι και το ρεκόρ των τελευταίων χρόνων.
Οι φίλαθλοι-οπαδοί  των γαλαζοκιτρίνων, αντιμετωπίζουν πλέον με αισιοδοξία την έκβαση της προσπάθειας που καταβάλλει η ομάδα τους για να φτάσει στη μεγαλύτερη ανατροπή στην κούρσα ανάδειξης του πρωταθλητή και θέλουν να αποτελέσουν ασπίδα προστασίας σε αυτή τη φιλόδοξη προσπάθεια.
Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές δείχνουν με τη σειρά τους παθιασμένοι και θέλουν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία που τους δίνεται.
Συνεχίζουν καθημερινά τις προπονήσεις και ξέρουν ότι με τέσσερις νίκες στα αντίστοιχα τελευταία ματς αναδεικνύονται πρωταθλητές!
Δεν προκύπτει καμία νέα εξέλιξη σε ότι αφορά τα αγωνιστικά νέα. Η προσοχή εστιάζεται στον Κβιλιτάια ο οποίος στην προπόνηση της Τετάρτης ανέβασε ρυθμούς σε ότι αφορά το ατομικό τρέξιμο.
Δείχνει να πατά καλά και το επόμενο του βήμα, είναι να τεστάρει το βαθμό ετοιμότητας του με συμμετοχή σε φουλ ρυθμό προπόνησης.
Τότε θα φανεί αν μπορεί να συμπεριληφθεί στην αποστολή του Κυριακάτικου αγώνα.