Η Ομόνοια έπαιξε ορθολογικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, με ωραίες εναλλαγές και κινήσεις στους χώρους. Ο Νιλ Λένον, άρχισε να βάζει τα στοιχεία του στο παιχνίδι των πρασίνων και σε κάποιες φάσεις η ομάδα του έκανε όσα ζητούσε. Η αλήθεια να λέγεται όμως, στο τριφύλλι δεν «καίγονταν» για αυτό το ματς αλλά για τον «τελικό» με την ΑΕΛ στη ρεβάνς του ΓΣΠ. Δεν σημαίνει πως η εικόνα της ομάδας δεν χρήζει βελτίωσης. Σαφώς και έχουν πολλά να βελτιώσουν, αλλά κρατάνε τα θετικά και συνεχίζουν στο να γίνουν ακόμα καλύτεροι.
Στα πλην, η κόκκινη κάρτα του Χούμποτσαν
ο οποίος θα χάσει τον επαναληπτικό, η σοβαρή κατάσταση του μυϊκού τραυματισμού Σέχου αλλά και το πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα του Ζαχαρίου που αποχώρησε από το γήπεδο τραυματίας. Ο Βορειοϊρλανδός προπονητής μάλιστα, εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του με τον Νιγηριανό, υπογραμμίζοντας πως έπαιξε με την Εθνική του ενώ δεν έπρεπε.
Όσον αφορά τα της ρεβάνς, ήταν απόλυτος ο προπονητής της Ομόνοιας: «Αν παίξουμε έτσι δεν θα έχουμε πρόβλημα και θα πάρουμε την πρόκριση». Tα λόγια του ήταν ένα… σύνθημα για τους παίκτες του! Λες και τους έλεγε, «από τα πόδια σας εξαρτάται»…

Θράσος Δημητρίου