Την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς έχει το ΑΠΟΕΛ, μια ευκαιρία η οποία «απαγορεύεται» να πάει χαμένη.
Η ομάδα επιβάλλεται να σηκώσει κεφάλι μετά τις δύο απανωτές ήττες από την Ανόρθωση σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και αν επιστρέψει στις επιτυχίες κόντρα στην Πάφος FC (17:00 Live balla.com.cy/Cablenet Sports 1).
Σημαντικότερο όπλο για τους «γαλαζοκίτρινους» στην προσπάθεια που θα κάνουν για να προσθέσουν άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό θα είναι η έδρα τους η οποία γίνεται ακόμα πιο δυνατή με την επιστροφή των οργανωμένων.
Ήδη ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. έστειλε το SMS στα μέλη του για βροντερή παρουσία και αναμένεται μια ατμόσφαιρα από… τα παλιά την Κυριακή το απόγευμα.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με επιπλέον προβλήματα μιας και ο Σάβιτς ένιωσε ενοχλήσεις και έμεινε εκτός αποστολής (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ)
Ο Νατέλ αποτελεί επίσης επιπλέον απουσία σε σχέση με την ρεβάνς του Κυπέλλου κόντρα στην Ανόρθωση και μαζί με τους Ντε Βινσέντι, Κβιλτάια και Νταουσβίλι είναι οι ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται.
Ο Σωφρόνης ετοιμάζει αλλαγές και στον σχηματισμό και στα πρόσωπα. Ο κόουτς θα επαναφέρει την 4άδα στην άμυνα την οποία θα αποτελέσουν από δεξιά οι Ζοάο Πέδρο, Καρώ, Βινίσιους και Σαμπάλα. Ίσως επιστρέψει ο Σκουφέτ κάτω από τα δοκάρια.
Στην μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Σαρφό και Σόουζα, σε πιο ελεύθερο ρόλο θα κινείται ο Ντανίλο, αριστερά ο Οκριασβίλι, δεξιά ο Ντογκαλά και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάγκλιτσα. Θέση διεκδικεί και ο Θεοδώρου.