Λίγο πριν τη σέντρα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος’ κορυφώνεται η αγωνία σε Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ.
Σε μία αναμέτρηση που αναμένεται να προσελκύσει σχεδόν 7 χιλιάδες φιλάθλους, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται και στα αγωνιστικά νέα των δύο ομάδων. Πολύ περισσότερο, πως ο Κετσπάγια από τη μία και ο Αυγουστή από την άλλη, θα παρατάξουν τις ομάδες τους με την έναρξη του μεγάλου αγώνα.
Η λογική, θέλει τον προπονητή της Ανόρθωσης, να μην προβαίνει σε καμία αλλαγή μετά τον θρίαμβο του περασμένου Σαββάτου και την ολοκληρωτική απόδοση της ομάδας του που έκανε ίσως την κορυφαία της εμφάνιση στη φετινή σεζόν.
Εκτός απροόπτου, η Ανόρθωση θα αρχίσει τη σημερινή ρεβάνς με το ΑΠΟΕΛ με την ακόλουθη 11άδα.
Λόρια, Κορρέα, Ρισβάνης, Αμπαρτζουμιάν, Κορέια, Αρτυματάς, Χουσμπάουερ, Ουάρντα Χριστοφή, Χριστοδουλόπουλος, Νοβότνι.
Από πλευράς Σωφρόνη Αυγουστή, σαφώς και τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Έχει λόγους ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, να προχωρήσει σε αλλαγές αφού ο τραυματισμός του Κβιλιτάια και η ίωση που κτύπησε την ομάδα ( Πέδρο-Καρώ) αλλά και η κακή απόδοση στον αγώνα του Σαββάτου, τον υποχρεώνουν να διαφοροποιήσει το πλάνο του.
Μία πιθανή 11άδα από πλευράς Σωφρόνη, θα στελεχωθεί (εκτός απροόπτου) από τους ακόλουθους παίκτες.
Μιχαήλ, Θεοδώρου, Γουίλερ (Σαμπάλα), Σάβιτς-Έσελινγκ, Βινίσιους, Σόουζα, Σατσιάς, (Σαρφό), Μάγκλιτσα, Ντανίλο, (Ντογκαλά), Νατέλ.
Θυμίζουμε ότι το ΑΠΟΕΛ νίκησε την Ανόρθωση 2-1 στις 9 Μαρτίου στο ΓΣΠ με τον Έσελινγκ να ανοίγει το σκορ, τον Αμπαρτζουμιάν να ισοφαρίζει 1-1 (σκορ ημιχρόνου) και τον Κβιλιτάια στην επανάληψη να διαμορφώνει το αποτέλεσμα.