Η Ανόρθωση ξέρει ότι με νίκη στο Τσίρειο κόντρα στον Άρη πλησιάζει περισσότερο την κορυφή της βαθμολογίας, ενώ θα περιμένει και ένα δώρο από το ΓΣΠ (ΑΠΟΕΛΠάφος FC) για να πατήσει στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα που είναι την δεδομένη στιγμή ο πλέον ρεαλιστικός στόχος.
Έτσι έχουν τα δεδομένα στον βαθμολογικό πίνακα αλλά για να πάνε όλα… πρίμα για την «Κυρία» θα πρέπει να υλοποιήσει τον στόχο του διπλού κόντρα στην «Ελαφρά Ταξιαρχία», πράγμα διόλου εύκολο.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μάριος Αντωνιάδης είναι ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται καθώς ο Μιχάλης Ιωάννου ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα του και είναι διαθέσιμος.
Ο Τιμούρ αναμένεται ότι θα προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον επαναληπτικό κόντρα στο ΑΠΟΕΛ με πρώτη και καλύτερη την επιστροφή του Λόρια αντί του Τζουρ.
Μένει να δούμε αν ο κόουτς διατηρήσει τον Ρισβάνη στο πλευρό του Κορρέα ή αν θα δώσει φανέλα βασικού στον Εσκοβάλ ο οποίος αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο (το δεύτερο) στην ρεβάνς της περασμένης Τετάρτης.
Κορέια και Αμπαρτζουμιάν δεν βγαίνουν από τα άκρα της άμυνας, ενώ ίσως δούμε αλλαγές στο μεσοεπιθετικό κομμάτι περισσότερο για λόγους φρεσκαρίσματος. Αρτυματάς, Χουσμπάουερ, Λάζαρος, Χριστοφή, Ουάρντα και Νοβότνι ήταν αυτοί που αγωνίστηκαν στα δύο τελευταία ματς με το ΑΠΟΕΛ αλλά ο κόουτς ίσως κρίνει ότι η ομάδα θα πρέπει να φρεσκαριστεί και δεν θα έχει και άδικο. Ποδοσφαιριστές όπως ο Βερχόβετς και ο Χρυσοστόμου κατά κύριο λόγο διεκδικούν θέση στην 11άδα, ενώ είναι και οι επιλογή του Πόποβιτς για τον άξονα και του Ντέλετιτς για τα άκρα της επίθεσης.

Χρίστος Χρίστου