Μετά από ένα απίστευτο ματς η Σεβίλλη νίκησε με 4-2 τη Γρανάδα και παραμένει δεύτερη. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 23′ με τρομερό σουτ του Ματσίς. Η Σεβίλλη ισοφάρισε εννέα λεπτά μετά με κοντινή κεφαλιά του Ντιέγκο Κάρλος. Στο 63′ ο Μπουνού έκανε μεγάλη επέμβαση στο σουτ του Ματσίς. Λίγο μετά (66′) ο Οκάμπος  έφυγε στην πλάτη της άμυνας και σκόραρε. Ο επόπτης σήκωσε σημαία αλλά το VAR έδειξε ότι ο παίκτης της Σεβίλλης καλυπτόταν και το γκολ μέτρησε. Οι Σεβιγιάνοι σκόραραν και στο 76′ με τον Μιρ αλλά αυτή τη φορά το VAR δεν ήταν υπέρ τους καθώς έδειξε επιθετικό φάουλ. Στο 86′ η Γρανάδα είχε δοκάρι με τον Ουζούνι και στο 89′ ισοφάρισε με κεφαλιά του Βίκτορ Ντίαθ. Η Σεβίλλη όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Στο 94′ ο Ράφα Μιρ με το κεφάλι πέτυχε το 3-2 και στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γκόμες διαμόρφωσε το τελικό σκορ.
ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπουνού, Νάβας, Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Αουγκούστινσον, Χορδάν, Ράκιτιτς, Οκάμπος (67’Πάπου Γκόμες), Μαρσιάλ (68’Ράφα Μιρ), Κορόνα, Ελ Νεσιρί (46’Λαμέλα).
ΓΡΑΝΑΔΑ: Μαξιμιάνο, Εσκουδέρο, Τορέντε (46’Χερμάν), Ντουάρτε (72’Αρέθο), Ντιάθ, Ουζούνι, Πέτροβιτς, Ετέκι, Μιγιά, Ματσίς (72’Κίνι), Σουάρες.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ