Έντονη κριτική στους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, για την εμφάνιση τους που είχε σαν αποτέλεσμα την ήττα με 1-0 από την Έβερτον άσκησε ο Ραλφ Ράνγκνικ.
Έπειτα από την ισοπαλία με την Λέστερ (1-1) την περασμένη εβδομάδα ακολούθησε νέο αρνητικό αποτέλεσμα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή τη φορά η ήττα από την Έβερτον με 1-0 στο «Γκούντισον Παρκ».
Μετά το αποτέλεσμα αυτό, η Γιουνάιτεντ μετράει στα τελευταία 6 ματς που έχει δώσει μόλις δύο νίκες, με τους «κόκκινους διαβόλους» να βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας και στο -3 από την πρώτη πεντάδα.
Ο Ραλφ Ράνγκνικ στην συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα δεν μάσησε τα λόγια του και άσκησε έντονη κριτική στους παίκτες του για την εμφάνισή τους. «Εάν δεν σκοράρεις εναντίον μιας ομάδας που δέχθηκε τρία γκολ από την Μπέρνλι, τότε δεν μπορείς να περιμένεις να κάνεις τίποτα. Νόμιζα ότι είχαμε μια καλή αρχή στο παιχνίδι, είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού στα πρώτα 25 λεπτά, αλλά θα έπρεπε να είχαμε δημιουργήσει περισσότερες ευκαιρίες για να κυριαρχήσουμε.
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν δικαιολογίες για κανέναν. Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κανείς δεν μπορεί να έχει καμία δικαιολογία για κανέναν. Δεν μπορεί να μας αποσπά η προσοχή το θέμα του προπονητή. Θα υπάρξει νέος τεχνικό την επόμενη σεζόν και αν αυτό ανακοινωθεί τώρα ή σε 10 ή 14 ή 20 ημέρες, δεν θα έχει καμία επίδραση σε αυτό το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο ίδιος στα λεγόμενα του.