Το είχαμε σημειώσει. Ότι θα έβγαινε μπροστά ο πρόεδρος του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ, μετά το χαστούκι του περασμένου Σαββάτου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».
Αυτό έγινε πρωί-πρωί τη Δευτέρα. Βρέθηκε στα αποδυτήρια στον Αρχάγγελο, πριν από την προπόνηση και επιχείρησε να ντοπάρει τους ποδοσφαιριστές, εν όψει του αγώνας κυπέλλου με την Ανόρθωση.
‘Ήταν μάλιστα ιδιαίτερα έντονος στην ομιλία του. Έκανε ξεκάθαρο σε όλους, λέγοντας πως αν ήταν κακή στιγμή το ματς του περασμένου Σαββάτου, οφείλουν να το δείξουν με μία πολύ καλύτερη απόδοση την Τετάρτη.
Τους υπενθύμισε μάλιστα, ότι ο διπλός στόχος της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο, εξαρτάται αποκλειστικά από τους ίδιους, καθώς και η νέα σεζόν επίσης από τους ίδιους, αφού θα την καθορίσει η φετινή τους πορεία.
Τους ζήτησε  να σηκώσουν το κεφάλι και να ετοιμαστούν για μία αναμέτρηση την Τετάρτη, η οποία για να κερδηθεί, θα χρειαστεί ψυχή, τσαμπουκά και την καλύτερη απόδοση και όχι σίγουρα τα ίδια δείγματα που παρουσίασαν στο πρωτάθλημα και έφεραν τη βαριά ήττα.