Μετά την μεγάλη νίκη στο Κύπελλο επί της Ανόρθωσης μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο εκ των κορυφαίων της Ομόνοιας Φώτης Παπουλής.
«Τα καταφέραμε κόντρα σε μια από τις καλύτερες ομάδες όπως η Ανόρθωση, μια ομάδα με ποιότητα και μάλιστα στην έδρα της που της δίνει δυναμική. Δουλέψαμε εδώ και καιρό μιας και ήταν ο μοναδικός μας στόχος, λειτουργήσαμε άψογα, προηγηθήκαμε, βάλαμε ένα δεύτερο και γκολ και κάναμε ένα εκπληκτικό α’ ημίχρονο. Καταφέραμε να κάνουμε ένα μεστό παιχνίδι. Μας απείλησε στην επανάληψη η Ανόρθωση, ήταν φυσιολογικό αλλά τα δύσκολα τώρα αρχίζουν Έχουμε ένα καλό σκορ αλλά δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό. Στο ποδόσφαιρο γίνονται πολλά αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και να πατάς στο έδαφος»
είπε αρχικά.
Αυτή την φορά ήσασταν και εύστοχοι: «Στα προηγούμενα παιχνίδια κάναμε πολλές ευκαιρίες και δεν βάζαμε γκολ. Σήμερα ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, χάσαμε και ευκαιρίες αλλά αξίζουν συγχαρητήρια και στον Φαμπιανο που ήταν φύλακας άγγελος σε κάποιες φάσεις. Ο προπονητής μας θέλει να είμαστε επιθετικοί. Ήταν το πρώτο ημίχρονο, τα καταφέραμε αλλά δεν πετύχαμε τίποτα ακόμα η Ανόρθωση είναι πολύ καλή ομάδα και δεν το λέω για να το πω. Θα τα δώσουμε όλα για να προκριθούμε στον τελικό».
Ένα σχόλιο για σένα, για την απόδοση σου: «Νιώθω πολύ καλά, ευχαριστιέμαι το ποδόσφαιρο, η Ομόνοια μου δίνει όλα όσα χρειάζομαι. Παρά το προχωρημένο της ηλικίας μου θέλω να μαθαίνω. Ο προπονητής ζητά πράγματα από εμένα και μου αρέσει αυτό. Όσο η Ομόνοια με θέλει να είμαι εδώ και θα δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Είμαι χαρούμενος που βρίσκ0μαι σε αυτό το οικοδόμημα με αυτό τον υπέροχο κόσμο».