Δεν προπονήθηκε καθόλου κατά τη διάρκεια της περασμένης βδομάδας ο Χοφχάνες Αμπαρτζουμιάν, ο οποίος ακόμη κι αν σήμερα γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς δύσκολα θα πάρει θέση στην ενδεκάδα, στον πρώτο ημιτελικό αγώνα με την Ομόνοια.
Στο χθεσινό δίτερμα, ο Τιμούρ δοκίμασε με τους βασικούς στη θέση του δεξιού μπακ τον Ροδρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος μέχρις στιγμής δεν αγωνίστηκε ποτέ στην αρχική ενδεκάδα. Στην άλλη ομάδα, είχε δώσει το ρόλο του δεξιού μπακ στον Μιχάλη Ιωάννου. Σε περίπτωση που ο Αρμένιος μείνει στον πάγκο, είναι ξεκάθαρο πως ένας εκ των δύο θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του. Δεν τίθεται θέμα να μετακινήσει τον Κορρέα από το κέντρο της άμυνας…
Απ’ εκεί και πέρα, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Γεωργιανός τεχνικός δοκίμασε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο στη θέση του σέντερ φορ. Σε μία τέτοια περίπτωση, θα μείνει εκτός ενδεκάδας ο Σόμα Νοβότνι, με τους Ουάρντα και Χριστοφή να παίρνουν θέση στα άκρα και τους Αρτυματά, Χουσμπάουερ και Βερχόβετς να αποτελούν την τριάδα στη μεσαία γραμμή. Φυσικά, όλα τα παραπάνω αποτελούν δοκιμές κι όχι οριστικές αποφάσεις. Το ένα με το άλλο διαφέρει –γι’ αυτό άλλωστε είναι και δοκιμές.
Μένει να φανεί αν ο Τιμούρ θα προχωρήσει και στην πράξη τα όσα δοκίμασε στην προπόνηση ή θα διατηρήσει το γνωστό σχήμα με Νοβότνι στην κορυφή και τον Λάζαρο σε ελεύθερο ρόλο.

Ανδρέας Βεντούρης