Το ρολόι στο ΓΣΠ έδειχνε το 55ο λεπτό. Ο Νιλ Λένον, κάνει τριπλή αλλαγή (αναγκαστικά) για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό. Κάτι τέτοιο όμως, δεν έγινε ποτέ, αφού η Ομόνοια τελείωσε το ματς… απροβίβαστη και ηττημένη.
Για την εμφάνιση το τονίσαμε και χθες (και εμείς και ο Λέζιακς), πως αν δεν βελτιωθεί, τότε να ξεχάσει την πρόκριση.
Λέζιακς, Μπασιρού και Λοΐζου περνάνε στον αγωνιστικό χώρο στο 55′. Εκτός οι Κίκο, Μιξ και Ασάντε. Αν αυτό δεν είναι μια… δοκιμή ενόψει ΑΕΛ… τότε τι είναι; Θεωρούμε, πως σε εκείνο το λεπτό, ο κόουτς των πρασίνων, άνοιξε σε πολύ μεγάλο βαθμό τα «χαρτιά» του, όσο κι’ αν δεν ήθελε να το κάνει. Η 11άδα μέχρι το 70’ ήταν η ακόλουθη: Φαμπιάνο, Λανγκ, Γιούστε, Παναγιώτου, Λέζιακς,  Μπασιρού, Χάμπος, Μποτεάκ, Λοΐζου, Παπουλής, Μάταβς. Tα ερωτήματα που προκύπτουν είναι τρία. Ο Λανγκ θα μείνει στο δεξί άκρο της άμυνας ή θα προτιμηθεί ο Ψάλτης; Ο Χάμπος θα πάρει φανέλα βασικού και θα μείνει εκτός ο Μιξ; Μποτεάκ ή Λοβέρα στο άκρο της επίθεσης;
Με αυτή του την κίνηση (θέλοντας ή μη) ο Νιλ Λένον, έδειξε τις προθέσεις που έχει για τη ρεβάνς με την ομάδα της Λεμεσού. Οι απαντήσεις στα πιο πάνω ερωτήματα, θα έρθουν την Τετάρτη (13/4), κοντά τις 18:00, όταν και θα γίνει γνωστή η ενδεκάδα του τριφυλλιού.

Θράσος Δημητρίου