Την ανωτερότητα του Εθνικού παραδέχθηκε ουσιαστικά ο τεχνικός της ΑΕΚ, Νταβίντ Μπαντία.
«Αρχίσαμε άσχημα το παιχνίδι. Δεν μπορέσαμε να βρούμε τα σημεία που έπρεπε για να κάνουμε καλό παιχνίδι. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από στημένη φάση που δεν έπρεπε γιατί δουλέψαμε γι’ αυτό. Ισοφαρίσαμε αλλά δεχθήκαμε το γκολ μετά από αντεπίθεση. Το θετικό είναι ότι έχουμε ακόμη 90 λεπτά και πρέπει να πάμε εκεί να παλέψουμε, να πεθάνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε την πρόκριση.
Είναι επικίνδυνο να στέκεται κάποιος στη θεωρία. Ο Εθνικός έτρεξε, πάλεψε, μας έδειξε τι πρέπει να κάνουμε στη ρεβάνς. Να τρέξουμε, να παλέψουμε και να πεθάνουμε στο γήπεδο. Ήταν ένα κρύο ντους. Είμαι σίγουρος πως αν οι παίκτες κάνουν αυτά που πρέπει να κάνουν, θα πάρουμε την πρόκριση».
Για τις διαμαρτυρίες του κόσμου: «Είμαστε 3οι στο πρωτάθλημα, έχουμε ακόμη ένα ματς στο κύπελλο. Μπορούν να είναι οργισμένοι, αλλά δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Θα κάνουμε μεγάλη προσπάθεια στον επαναληπτικό για να προκριθούμε».
Για το ότι μετά το 2-1 του Εθνικού η ΑΕΚ έκανε καλή ευκαιρία στο τέλος του ματς: «Από ένα σημείο και μετά κάναμε βαθιές μπαλιές από την άμυνα. Είχαμε κάποιες προσπάθειες, κυρίως με τον Ρόμο αλλά σίγουρα δεν ήταν ο καλύτερος τρόπος. Στο τέλος είχαμε κάποιες ευκαιρίες, με περισσότερη τύχη θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε ένα δεύτερο γκολ».