Για το πρόσφατο παιχνίδι με τον Εθνικό στο πρωτάθλημα και τη ρεβάνς κυπέλλου με την Ομόνοια, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 εκ μέρους της ΑΕΛ ο Μάριος Νεοφύτου.σια το ματς με τον Εθνικό: «Ήταν για μας μία πρόβα που στέφθηκε με επιτυχία. Η παρουσία της ομάδας μας έχει βελτιωθεί πάρα πολύ. Δεν θέλαμε να δώσουμε το δικαίωμα στον οποιονδήποτε. Οι ποδοσφαιριστές μας είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι, μπαίνουν στα παιχνίδια με αρκετή διάθεση. Υπάρχει και το κίνητρο του κυπέλλου. Είμαστε ικανοποιημένοι από την παρουσία της ομάδας μας στη β’ φάση.

-Για τον αγώνα κυπέλλου με την Ομόνοια: «Είμαστε έτοιμοι για τη ρεβάνς. Ελπίζουμε οι τραυματισμοί που βγήκαν από το παιχνίδι με τον Εθνικό να μην είναι σοβαροί. Η ομάδα είναι έτοιμη από κάθε πλευρά κι ελπίζω να πάρουμε την πρόκριση. Το 1-1 δίνει ένα μικρό προβάδισμα στην Ομόνοια, όμως έχουμε πίστη στην ομάδα μας ότι θα τα καταφέρει».

-Για τους τραυματισμούς των Τεϊσέιρα-Μιλιντσεάνου: «Ελπίζουμε ότι θα προλάβουν. Πιθανόν θα το γνωρίζουμε σήμερα».

-Για τις ανανεώσεις με Σάντος-Μεντόγεβιτς: «Είναι βαρόμετρο για την ομάδα μας. Μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι που θα είναι μαζί μας».

-Για τον κόσμο: «Θέλουμε τον κόσμο, να έρθει στο ΓΣΠ να είναι δίπλα μας. Να δούμε γεμάτη την κερκίδα μας και να σπρώξει τους ποδοσφαιριστές μας».