Χαρούμενος για την πρόκριση παρουσιάστηκε ο προπονητής της Ομόνοιας, Νιλ Λένον.
Η αρχική τοποθέτηση: «Πετύχαμε τον στόχο μας και προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η ομάδα ήταν εξαιρετική, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και μπορούσαμε να σκοράρουμε 3-4 γκολ. Δεν το πιστεύω ότι δεν το καταφέραμε Έχουμε τρομερή ποιότητα οι ποδοσφαιριστές και αυτό φάνηκε. Μπορεί να ήταν 12.000 αλλά μου φάνηκε να ήταν 60.000. Μου φάνηκε σαν να παίζω στο Celtic Park».
Για το πως έζησε τον αγώνα: «Η απόδοση μας ήταν εξαιρετική. Μας έλειπε το γκολ. Ήμασταν κυρίαρχοι και ήταν ένας μονόλογος για μας. Θα ήταν άδικο, αν δεν παίρναμε την πρόκριση. Αν δεν την παίρναμε θα είχαμε εμείς την ευθύνη. Όταν χρειαστήκαμε το δικό μας τερματοφύλακα, ήταν εκεί. Αν συνεχίσουμε σε αυτά τα στάνταρ απόδοση, δύσκολα θα χάνουμε».
Για την τούμπα που έκανε: «Ήταν απίστευτο το ότι δεν σκοράραμε. Τα μαλλιά τα τελευταία λεπτά ήταν να γίνουν γκρι. Οι παίκτες μου τα έκαναν όλα εκτός από το γκολ. Ο Λοΐζου ήταν απογοητευμένος από τον διαιτητή για τα φάουλ που δεν έδωσε. Είμαστε στα ημιτελικά και ζήσουμε και αυτή την πρόκληση».
Για τα θετικά που κρατά: «Είμαι ικανοποιημένος από την ένταση που είχαμε στο παιχνίδι, αλλά και από την ποιότητα που βγάλαμε. Είχαμε δοκάρια, χάσαμε 2-3 εύκολα γκολ. Σίγουρα ανησυχείς όταν μένει το 0-0. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος».
Πως θα συνδυάσει τη συνέχεια σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αλλά και τη νέα χρονιά: «Θα αξιοποιήσω το ρόστερ. Θα πάρουν ευκαιρίες οι νεαροί που δείχνουν θέληση».