Άλλαξαν πολλά από της 24 Οκτωβρίου 2021, όταν το ΑΠΟΕΛ, περνούσε νικηφόρα από το Τσίρειο με αντίπαλο τον Άρη.
Τότε με γκολ του Λούκας Σόουζα στο 71’ πανηγύρισε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.
Ο Σωφρόνης παράταξε την ομάδα του με πολλά αγωνιστικά προβλήματα και με την ακόλουθη 11άδα.
Σκουφέτ, Τσεπάκ (13′ Θεοδώρου), Καρώ, Βινίσιους, Σάβιτς,  Σαμπάλα, Ντονγκαλά (83′ Ντιαβαρά), Σόουζα, Λουντέμο, Νατέλ (68′ Σατσιάς), Μάγκλιτσα (68′ Κβιλιτάια).
Την ερχόμενη Κυριακή, με τον ίδιο αντίπαλο στο ίδιο γήπεδο θα είναι πολλές οι αλλαγές συγκριτικά με την τότε ομάδα, όμως ο στόχος είναι πάλι ο ίδιος. Να βρει τρόπο να φύγει με τους τρεις βαθμούς για πολλούς και γνωστούς λόγους.
Τα αγωνιστικά προβλήματα παραμένουν και είναι σημείο αναφοράς πριν από κάθε αγώνα, όμως η ουσία πλέον, είναι ότι το ΑΠΟΕΛ, έμαθε να ζει με αυτά τα προβλήματα και στα πιο πολλά ματς, να καταφέρνει να τα ξεπερνά με επιτυχία.
Στις πολλές αλλαγές του τότε με το σήμερα, είναι αναμφίβολα και η επιστροφή των φιλάθλων. Τότε στο Τσίρειο ήταν περίπου 1200 φίλοι των γαλαζοκιτρίνων, την Κυριακή προβλέπεται να πλησιάσουν τις τέσσερις χιλιάδες, αφού γίνεται λόγος για προπώληση περίπου χίλιων εισιτηρίων από την πρώτη μέρα!
Αναφορικά με την πιθανή 11άδα του Σωφρόνη, είναι ερωτηματικό η επιθετική γραμμή και πως συγκεκριμένα θα θελήσει να καλύψει τις απουσίες Ντογκαλά και Νατέλ, οι οποίες είναι κάτι παραπάνω από σημαντικές.