Δεν θα δώσει το παρών του στη σημερινή άτυπη γενική συνέλευση της ΚΟΠ ο Άντρος Καραπατάκης. Από τη στιγμή που εξέφρασε πρόθεση παραίτησης, δεν είναι διατεθειμένος να παρευρεθεί στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, ωστόσο δεν είναι αυτός ο μοναδικός λόγος.
Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο κ. Καραπατάκης είναι έντονα ενοχλημένος με την ομοσπονδία και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν ο ορισμός Κύπριου διαιτητή στον πρώτο ημιτελικό με τον Εθνικό, τη στιγμή που στον άλλο ημιτελικό ορίστηκε ξένος.
Η ενόχλησή του δεν αφορά αυτόν καθ’ αυτόν τον ορισμό, αλλά με την κίνηση αυτή αισθάνθηκε έλλειψη σεβασμού. Ήταν κάτι που τον ενόχλησε πάρα πολύ, συν κάποια άλλα συμβάντα στο πρόσφατο παρελθόν.
Πιθανότατα ο Ιωσήφ Φράγκος θα εκπροσωπήσει την ΑΕΚ στην γενική συνέλευση της ΚΟΠ. Θα πρέπει να καταγράψουμε το εξής: ο Καραπατάκης δεν εξέφρασε πρόθεση παραίτησης γιατί ένας οπαδός του είπε κάτι έξω από τα αποδυτήρια, μετά το τέλος του αγώνα με τον Εθνικό. Θα ήταν τρελό να ίσχυε κάτι τέτοιο. Είναι ένας συνδυασμός γεγονότων που τον οδήγησαν στη χθεσινοβραδινή του κίνηση.
Προφανώς, προχωρώντας σε μία τέτοια ανάρτηση λίγη ώρα μετά το τέλος του ματς, ο καθένας μπορεί να σκεφτεί ότι το έπραξε εν βρασμώ ψυχής. Σ’ αυτό… ποντάρουν στην ΑΕΚ, ελπίζοντας ότι θα τον μεταπείσουν. Προς το παρόν, παρουσιάζεται ανένδοτος, στις πρώτες επαφές που έγιναν από συνεργάτες του από το πρωί. Είναι νωρίς ακόμη ωστόσο για ασφαλείς εκτιμήσεις…

Ανδρέας Βεντούρης