Ανέλαβε πρωτοβουλία η Ανόρθωση για τα θέματα διαιτησίας και κατάφερε να δημιουργήσει το έδαφος για Γενική Συνέλευση της ΚΟΠ με τις υπογραφές που μάζεψε.
Το θέμα αυτό το χειρίζεται αποκλειστικά ο εκπρόσωπος της ομάδας στην ΚΟΠ και πολύ περισσότερο η διοίκηση.
Η δουλειά των ποδοσφαιριστών και της τεχνικής ηγεσίας είναι αποκλειστικά στραμμένη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ κόντρα στην οποία επιβάλλεται να σπάσουν το ρόδι και να μείνουν ζωντανοί στην μάχη της 2ης θέσης που αποτελεί και τον ρεαλιστικό στόχο της «Κυρίας».
Στο αγωνιστικό κομμάτι, τα νέα που προκύπτουν είναι ευχάριστα καθώς τόσο ο Αραγιούρι όσο και ο Χριστοφή έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους για να προλάβουν την αναμέτρηση της Δευτέρας.
Αυτό που αναμένεται να γίνει είναι ότι εντός του Σαββατοκύριακου και οι δύο ποδοσφαιριστές θα μπουν στο πλήρες πρόγραμμα της προπόνησης και θα τεθούν στην διάθεση του Τιμούρ Κετσπάγια.
Για 11άδα φαντάζει λίγο δύσκολο και για τους δύο καθώς αφενός προέρχονται από τραυματισμό, ο Χριστοφή ίσως πάρει ανάσες καθώς έπαιζε συνεχώς το τελευταίο διάστημα, ενώ ο Αραγιούρι δεν θα σπάσει το δίδυμο Κορρέα-Ρισβάνη στο κέντρο της άμυνας.
Με αυτά τα δεδομένα, ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται είναι ο Μάριος Αντωνιάδης.

Χρίστος Χρίστου