Έκανε ξανά… θόρυβο με την επιστροφή του στην Κύπρο, όπου επέλεξε να περάσει τις μέρες του Πάσχα, ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου. Πέραν από την καθημερινή παρουσία του στα γραφεία της εταιρείας, πέραν από τις εμφανίσεις του, στην κλήρωση του κυπέλλου, στο ΓΣΠ για να δει την ομάδα U15 που πήρε το πρωτάθλημα, στο Δασάκι για να δει το ματς με τον Εθνικό και το πρωί της Μ. Πέμπτης στο «Ηλίας Πούλλος», για να παρακολουθήσει την προπόνηση, δημοσιοποίησε βίντεο με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομο Πετρίδη και την σημείωση: «φαίνεται ποιοι εξακολουθούν να ελέγχουν το χώρο της διαιτησίας μας και ποιοι αποφασίζουν για τους διαιτητές που έρχονται και αυτούς που φεύγουν».
Είναι φανερό ότι ο κ. Παπασταύρου, όποτε του δίνεται η ευκαιρία και υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, τοποθετείται και μάλιστα με έντονο τρόπο για τα κακώς έχοντα στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ήταν και ο μόνος πρόεδρος που έδωσε και κατάθεση και στοιχεία στην Επιτροπή Δεοντολογίας, κάνοντας σοβαρές καταγγελίες, οι οποίες είναι πλέον στα χέρια της Γενικής Εισαγγελίας.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Όσον αφορά την ομάδα, άρχισε σήμερα Μ. Πέμπτη την προετοιμασία της για τον αγώνα της ερχόμενης Τρίτης (26/4) κόντρα στην Ανόρθωση στο «Αντ. Παπαδόπουλος», για τον πρώτο ημιτελικό κυπέλλου. Η πιο σημαντική αναμέτρηση μέχρι την επόμενη για την Ομόνοια, όπου μόνο η κατάκτηση του τροπαίου, θα της εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Νιλ Λένον είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεση του.