Για την πρόκριση επί του Απόλλωνα και το μεγάλο στόχο από ‘δω και μπρος, μίλησε εκ μέρους της ΑΕΛ στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Μάριος Νεοφύτου.

-Για την πρόκριση επί του Απόλλωνα: «Ότι υπήρχε η αισιοδοξία για την ανατροπή, υπήρχε. Το 1-0 δεν ήταν απαγορευτικό, μπορεί κάποιοι να μην πίστευαν πως η ΑΕΛ θα προκρινόταν επί του Απόλλωνα. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές, στο πέναλτι καρδιοχτυπήσαμε, θα θέλαμε τρία γκολ και θα υπήρχε πίεση. Αυτή η πρόκριση μας δίνει το έναυσμα για να πάμε στον τελικό. Αυτό θα επιδιώξουμε, έχουμε ένα αντίπαλο με τα ίδια δεδομένα με μας. Αυτό που θα δουλέψουμε είναι στην ψυχολογία και σε αυτά τα παιχνίδια του δεύτερου γκρουπ να ετοιμαστούμε για τα παιχνίδια με την Ομόνοια. Δεν υπάρχει φαβορί σε αυτά τα παιχνίδια. Είμαι βέβαιος πως θα εκμεταλλευτούμε τα παιχνίδια του δεύτερου γκρουπ και για το κύπελλο και για την επόμενη σεζόν».

-Για τον Σάββα Παντελίδη: «Ο προπονητής μας με τον ερχομό του έγιναν κάποια πράγματα που βοήθησαν στην ανάκαμψη. Και οι προσθήκες που κάναμε τον Ιανουάριο μας βοήθησαν. Πρέπει να τον πιστώσουμε, πήρε μια ομάδα που δεν ήταν στα καλά της, πρέπει να κάνουμε υπομονή. Τώρα έχει μια καλύτερη εικόνα για την ομάδα. Η πρόκριση επί του συμπολίτη έκανε πολλούς να τον δουν με καλύτερο μάτι. Έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, τα συμβόλαια είναι συμβόλαια, ποτέ δεν μπορείς να πεις πως αυτά θα τηρηθούν πάντοτε. Ο πρόεδρος ξέρει το καλό της ομάδας, θα δούμε μια ΑΕΛ να βγαίνει πιο δυνατή».

-Για τον πρόεδρο και αν έδωσε πριμ: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Σοφοκλέους έδωσε πριμ μετά την πρόκριση. Είναι δίπλα στην ομάδα ο πρόεδρος, θέλει να δει την ΑΕΛ να διεκδικεί το τρόπαιο. Όταν χάνει η ομάδα, ο πρόεδρος είναι ο πρώτος που στεναχωριέται».