Μπορεί ο Μπουκάγιο Σάκα να «δένεται» με συμβόλαιο με την Άρσεναλ μέχρι και το 2023, όμως οι «κανονιέρηδες» θέλουν να ανανεώσουν την συνεργασία τους με τον νεαρό, όσο το δυνατόν γρηγορότερα γίνεται.
Οι συζητήσεις μάλιστα έχουν ξεκινήσει και σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, οι Λονδρέζοι σκοπεύουν να καταθέσουν άμεσα πρόταση συνεργασίας, που θα περιλαμβάνει τετραπλάσια αύξηση των αποδοχών του, προκειμένου να τον πείσουν να πει το «ναι».
Πρόθεση του Σάκα είναι να παραμείνει στο «Έμιρεϊτς», όντας απόλυτα ικανοποιημένος με τον Μικέλ Αρτέτα, ενώ δεν αποκλείεται η ανανέωση του συμβολαίου να εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από την επιστροφή της Άρσεναλ στο Champions League, ύστερα από έξι χρόνια.
Ο Σάκα έχει συμβάλλει τα μέγιστα, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας (μαζί με τον Σμιθ Ρόου) του και ο πρώτος παίκτης στην ιστορία της με τόσο μεγάλη συμμετοχή σε γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος σε αυτή την ηλικία, καθιστώντας μία γενναία αύξηση των αποδοχών του αναγκαία!
Μένει να δούμε αν θα γίνει πράγματι ένας εκ των πιο ακριβοπληρωμένων παικτών στο ρόστερ της Άρσεναλ και αν το «sign da thing» θα αποκτήσει ρεαλιστική υπόσταση άμεσα!