Aνακοίνωση από τον Απόλλωνα με την οποία ενημερώνει πως έλαβε μέρος στο σεμινάριο «Welcome through Football». 
Αναλυτικά:
«Στο σεμινάριο «Welcome through Football» (Καλωσόρισμα μέσω του ποδοσφαίρου) το οποίο διοργανώνει ο οργανισμός «European Football for Development Network» και διεξάγεται στην Γερμανία, δίνει το παρών του ο Απόλλωνας Λεμεσού.
Στόχος του προγράμματος είναι η φιλοξενία και η προσαρμογή των προσφύγων στις κοινωνίες μέσω του ποδοσφαίρου.
Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας ανέλυσε κι εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο ενεργεί κατά τη διάρκεια του προγράμματος έτσι ώστε να φέρει εις πέρας την αποστολή της. Το σεμινάριο ήταν διάρκειας δύο ημερών αφού ξεκίνησε Τετάρτη (30/03) και ολοκληρώθηκε την Πέμπτη (31/03).

Το “Welcome Through Football” υποστηρίζεται από την UEFA Foundation και την Ευρωπαϊκή Ένωση και θα διαρκέσει μέχρι τον Νοέμβριο του 2022. Η μεθοδολογία του προγράμματος η οποία αποτελείται από τρία μέρη στοχεύει στην προσαρμογή των προσφύγων ηλικίας 6-25 ετών στην κοινωνία μέσω του ποδοσφαίρου.

H συμμετοχή του Απόλλωνα Λεμεσού στο πρόγραμμα αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική και τιμητική διάκριση καθώς αναγνωρίζεται διεθνώς για το μεγάλο κοινωνικό έργο το οποίο προσφέρει στην σημερινή δοκιμαζόμενη κοινωνία μας.

Υπενθυμίζεται ότι τα παιδιά ακολουθούν δίωρες συναντήσεις σε εβδομαδιαία βάση εκ των οποίων η μια είναι προπόνηση υπό την επίβλεψη των κ. Βαλεντίνου Κουλουντή, Πανίκου Καραμανίδη και του προπονητή Μαρίνου Πολυκάρπου. Την άλλη ώρα τα παιδιά παρακολουθούν συνεδρίες με την Συμβουλευτικό Ψυχολόγο Εύη Αργυρού.

Πέραν από την ομάδα μας, στο σεμινάριο αυτό συμμετέχουν επίσης και οι Γκεντ, Νιούκαστλ, Έβερτον, ΑΕΚ Αθηνών, Χαρτς, Εμμεν, Μπενφίκα, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Σακτάρ και Βέρντερ Βρέμης, με τη τελευταία να είναι η ομάδα η οποία φιλοξενεί το σεμινάριο.

Το επόμενο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ.

Τον Απόλλωνα εκπροσώπησε στο σεμινάριο ο Τεχνικός διευθυντής της ακαδημίας μας, κ. Βαλεντίνος Κουλουντής και ο Sales Manager κ. Γιώργος Γεωργιάδης.

Γραφείο Τύπου
Απόλλων Λεμεσού»