Ο Κύπριος προπονητής, Τάσος Κυριάκου αποχώρησε από την Ομόνοια Κ-19 και με ανάρτηση του είπε το δικό του αντίο στον σύλλογο.

Αναλυτικά:

«Γράφεται ακόμη ένας επίλογος. Και κλείνει ακόμη ένας  κύκλος. Νιώθω βαθιά ικανοποίηση και υπερηφάνεια που υπηρέτησα αυτή την μεγάλη και ιστορική ομάδα της Ομόνοια Λευκωσίας.

Προσπάθησα αυτά τα δυο χρόνια να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν σε ένα πόστο τόσο  ευαίσθητο και σημαντικό όπως του προπονητή της κ 19 σε μια ποδοσφαιρική ακαδημια που η λέξη ανάπτυξη η στην αγγλική που είναι και πιο διαδεδομένη developing έχει άλλη διάσταση και τα αποτελέσματα φαίνονται  έμπρακτα .Η επιστημονική υποστήριξη και η καλή δουλειά όλων στο οικοδόμημα του οργανισμού και ειδικά στην ποδοσφαιρική ακαδημία έφερε αποτελέσματα και είμαι σίγουρος ότι θα φέρει και αλλά αποτελέσματα στο μέλλον.

Κατάρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τον άνθρωπο που πρώτος πίστεψε και με  έφερε στην μεγάλη ομάδα της Ομόνοιας τον Νίκο Χαραλαμπίδη, τον άμεσο μου συνεργάτη και εξαίρετο επιστήμονα τον fitness coach Λάρκο Δημητρίου που μου έκανε την ζωή πιο εύκολη στο Ηλίας πουλλος με την εργατικότητα και την γνώση του.

Τον διευθυντή Αντρέα Μυλιωτης , τον Χάρη Νικολάου και τον Χάρη Κάλλικα που τον διαδέχτηκε στην θέση του τεχνικού διευθυντή.  Όπως και των Κωστάκης Γιαννουρής  τον λειτουργό της Ακαδημίας , τον Αντρέα Βουνιωτη και Christopher τους δυο φυσιοθεραπευτές .Τελευταίο αλλά όχι έσχατο τον Γιώργο Ιωάννου προπονητή της υ17 που είχαμε μια άριστη συνεργασία  ! Στο επάγγελμα μας δεν λέμε αντίο αλλά στο επανιδείν. Αυτά τα 30 χρόνια επαγγελματικής.

Πορείας μόνο φίλους  έχω κάνει έτσι και εδώ αφήνω  πίσω μου αρκετούς φίλους και μια μικρή οικογένεια   !!! Εύχομαι  πολλές επιτυχίες  στην ποδοσφαιρική ακαδημία αλλά και σε ολόκληρο τον οργανισμό της Ομόνοιας. Τελευταίους αφήνω τα παιδιά μου γιατί έτσι νιώθω ότι ήταν αυτά τα δυο χρόνια  τους εύχομαι μέσα από την ψυχή μου ν έχουν μια μεγάλη επαγγελματική καριέρα στην Ομόνοια η κάπου άλλου , το ταλέντο είναι εκεί και το μόνο που χρειάζεται είναι δουλειά  μόνο δουλειά . Τους ευχαριστω γιατί ήταν υπόδειγμα μάθησης και συμπεριφοράς»!