Όχι γιατί συμφωνούμε μαζί με τον Κωστένογλου ότι είναι αδιαπραγμάτευτος ο στόχος για να μείνει στην γ’ κατηγορία Εθνική, αφού και να μείνει αγαπητέ κόουτς, δεν θα σημαίνει ότι παίρνεις εσύ και οι άλλοι συνυπεύθυνοι άφεση αμαρτιών για όσα δεν καταφέρατε να κάνετε στο γήπεδο, αλλά επειδή είναι δύο επίσημα ματς, θα έπρεπε να ήταν πολύ αλλιώς οι συνθήκες για αυτή την ταλαιπωρημένη ομάδα.
Δεν είναι όμως. Όσο και αν δεν θέλουν να δώσουν σημασία και δημοσιότητα από την ΚΟΠ στα γνωστά-άγνωστα συμβάντα, εντούτοις ακόμα και αυτοί οι λίγοι που ασχολούνται και ενδιαφέρονται για την Εθνική Ανδρών Κύπρου ξέρουν ότι είναι κάτι παραπάνω από ορατές και έντονες οι εσωτερικές αναταράξεις.
Οι δικές μας πληροφορίες μάλιστα, θέλουν την αποστολή και συγκεκριμένα τους διεθνείς να συζητούν και να αναλύουν την απουσία Μιχάλη Κωνσταντίνου και βέβαια ξέρουν από καιρό ότι συνέβησαν και άλλες εξελίξεις στα ενδότερα της ομάδας.
Συζητούν επίσης και ξέρουν, ότι μετά το δεύτερο ματς με την Εσθονία, ενδεχομένως να προκύψουν επιπλέον γεγονότα τα οποία θα σηματοδοτήσουν την επόμενη μέρα στην ομάδα.
Αναφορικά με τον Κωστένογλου, δείχνει αυτή την στιγμή να απολαμβάνει εμπιστοσύνης από την ηγεσία της ΚΟΠ και ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που έχει καταφέρει να απομακρύνει, όποιον δεν ήθελε να είναι κοντά στην Εθνική!
Κάποια στιγμή βέβαια, ο Ελλαδίτης κόουτς, θα κληθεί να μιλήσει για όλα όσα του επιρρίπτουν, είτε παραμείνει, είτε όχι στην τεχνική ηγεσία.