Να καλύπτει αυτός τα έξοδα μετακίνησης, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της Τσέλσι, προσφέρθηκε ο Κάι Χάβερτς.
Σε πολύ δύσκολη κατάσταση βρίσκεται η Τσέλσι λόγω των κυρώσεων που έχουν επιβληθεί στον ιδιοκτήτη της ομάδας, Ρόμαν Αμπράμοβιτς, με τους «μπλε» να μπορούν να ξοδέψουν έως 20 χιλιάδες λίρες για κάθε εκτός έδρας ταξίδι. Έτσι, υπάρχει πιθανότητα να ταξιδέψουν από τη Γαλλία μετά το ματς με τη Λιλ έως το  Ρίβερσαϊντ με το λεωφορείο για να αγωνιστούν απέναντι στην Μίντλεσμπρο για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.
Για αυτόν τον λόγο ο Κάι Χάβερτς προχώρησε σε μία μεγάλη κίνηση, λέγοντας πως θα πληρώσει αυτός τα έξοδα μετακίνησης των Λονδρέζων εάν χρειαστεί και πως αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολύ δυσκολότερες καταστάσεις στον κόσμο.
«Θα πληρώσω, δεν είναι πρόβλημα. Νομίζω ότι αυτό δεν είναι μεγάλο ζήτημα για εμάς, το σημαντικότερο πράγμα για μας είναι να ερχόμαστε στους αγώνες.
Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολύ δυσκολότερες καταστάσεις στον κόσμο αυτή τη στιγμή σε σχέση με το αν εμείς θα πάρουμε το λεωφορείο ή το αεροπλάνο για τα εκτός έδρας παιχνίδια μας και θα πληρώσω, δεν υπάρχει πρόβλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάβερτς.