Συγκινητικός ήταν ο Μιχάλης Αντωνιάδης, πατέρας του Μάριου, μιλώντας στην εκπομπή «Δώσε Πάσα» στον Super Sport FM 104.0, για το πώς βίωσε τον τραυματισμό του γιου του, διαβεβαιώνοντας πως ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης είναι καλά στην υγεία του.
«Θέλω να στείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ από την βάθη της καρδιάς μου ως οικογένεια από τον Μάριο σε όλο τον κόσμο και σε όλα τα σωματεία για τις ευχές για την συμπαράσταση στις δύσκολες ώρες που περάσαμε με την περιπέτεια του Μάριου.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα ήθελα να στείλω σε όλο το τιμ της Ανόρθωσης για τον άψογο τρόπο που είχαν διαχειριστεί την κατάσταση. Λόγω της απόστασης από την Πάφο στην Λευκωσία, διότι μόνο τηλεοπτικά είδαμε τι μεσολάβησε, δεν ξέραμε τι θα ακολουθούσε στην μεταφορά του. Εκεί ήταν δίπλα μας οι παράγοντες, φίλοι και συγγενείς. Έχουμε την σιγουριά ότι ο Μάριος μας θα επιστρέψει στα γήπεδα πιο δυνατός», είπε αρχικά και περιέγραψε το πώς βίωσε ο ίδιος εκείνες τις δύσκολες στιγμές του τραυματισμού:
«Ήταν μία από τις χειρότερες εμπειρίες που ζήσαμε. Ήταν ένα δεκάλεπτο τρόμου, τέτοια εμπειρία δεν έχω ζήσει ξανά. Έχουμε  βιώσει τραυματισμούς και διάφορα άλλα, είναι ότι χειρότερο θυμάμαι στην ποδοσφαιρική του καριέρα».
Ο κ. Μιχάλης είπε εξίσου κάτι πολύ σημαντικό, που αποτελεί ουσιαστικά κι ένα καλό μάθημα για όλους… «Κάτι που θα μου μείνει αξέχαστο είναι η στιγμή που ήταν όλοι οι παίκτες γύρω από τον Μάριο. Δηλαδή ήταν αντίπαλοι στο γήπεδο και την ώρα του κινδύνου, όλοι ήταν αγκαλιασμένοι.
Ο κόσμος να τα βλέπει ως μαθήματα ζωής. Ο Μάριος είναι στο νοσοκομείο αναρρώνει και πρέπει να μείνει για κάποιες ημέρες».