Ο Νιλ Λένον, προχώρησε σε δηλώσεις στο επίσημο κανάλι της Ομόνοιας, μιλώντας για το ντέρμπι κύπελου με την ΑΕΛ και όχι μόνο.
Ο 50χρονος κόουτς έπλεξε το εγκώμιο του Φώτη Παπουλή τονίζοντας πως είναι μεγάλη φυσιογνωμία στην αποδυτήρια δηλώνοντας παράλληλα χαρούμενος με τον Ελλαδίτη!
Ο Βορειοϊρλανδός τεχνικός, μέσα από αυτές τις δηλώσεις του, αν έπρεπε να διαβάσει κανείς «πίσω από τις λέξεις», έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στη διοίκηση της ομάδας. Σαν να τους έλεγε «κρατήστε τον Φώτη, τον θέλω και του χρόνου»!
Ο 37χρονος μεσοεπιθετικός με την ποιότητα του και την ηγετική του παρουσία, θέλει να «σπρώξει» την ομάδα του στον στόχο του κυπέλλου.
Ο επαναληπτικός όμως, μπορεί να περιμένει, αφού υπάρχει ακόμα καιρός μέχρι να τα πουν Ομόνοια και ΑΕΛ.
Τώρα προέχει ο αγώνας πρωταθλήματος με τους γαλαζοκίτρινους της Λεμεσού (Σάββατο,17:00 Τσίρειο) και όσον αφορά τα αγωνιστικά δεν έχει αλλάξει κάτι. Εκτός θα μείνουν οι Σέχου, Τσέποβιτς και Ντίσκερουντ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Φαμπιάνο. Ο Νιλ Λένον, αναμένεται να προβεί σε αρκετές αλλαγές συγκριτικά με το ματς κυπέλλου.
Το επικρατέστερο σενάριο είναι πως οι Παναγιώτου, Κίκο, Ψάλτης, Λοβέρα και Κακουλλής θα πάρουν φανέλα βασικού. Θέση διεκδικεί και ο Ασάντε.

Θράσος Δημητρίου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

https://balla.com.cy/2022/03/18/me-23ada-sto-tsireio/