Μπαίνουμε ολοταχώς στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος, με τις μάχες για κατάκτηση του πρωταθλήματος και της παραμονής να παίρνουν «φωτιά».
Οι ποδοσφαιριστές με τις επιδόσεις τους, προσπαθούν να βοηθήσουν τις ομάδες τους για να πετύχουν τους στόχους τους.
Μετά από τρεις αγωνιστικές στα πλέι οφ, έχουμε μόλις δυο παίκτες που έχουν πετύχει δύο η περισσότερα γκολ. Ο λόγος για τον αρχηγό της ΑΕΚ, Ιβάν Τρισκόφσκι και τον «κίλερ» του Άρη, Μάριους Στεπίνσκι.
Ο Πολωνός επιθετικός, μετρά 3 γκολ, μέσα στα πλέι οφ, αλλά θα μείνει… στάσιμος, καθώς, ο σοβαρός τραυματισμός του θα τον αφήσει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο 26χρονος, πέτυχε ένα τέρμα την πρώτη αγωνιστική της β’ φάσης στο ΓΣΠ ενάντια στο ΑΠΟΕΛ και δύο στο Τσίρειο κόντρα στην Πάφος FC.

Ο Σκοπιανός αρχηγός της ομάδας της Λάρνακας, σκόραρε δις την πρώτη αγωνιστική ενάντια την Ανόρθωση, και θα έχει την ευκαιρία να προσπεράσει τον Στεπίνσκι σε αυτή την ειδική λίστα των πλέι οφ.
Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές σε α’ και β’ γκρουπ με ένα γκολ, ενώ Ομόνοια και Εθνικός Άχνας, έχουν μια αναμέτρηση λιγότερη, εξαιτίας της αναβολής στο μεταξύ τους ματς, στο Δασάκι, ελέω χαμηλού φωτισμού.

Θράσος Δημητρίου