Ο Γιώργος Χριστοδούλου, προπονητής της Ομόνοιας U14, έκανε τον απολογισμό του για τη μέχρι στιγμή πορεία της ομάδας. Αναφέρθηκε στην ατομική και ομαδική βελτίωση των ποδοσφαιριστών του, μίλησε για τους στόχους μέχρι το τέλος της σεζόν και εξέφρασε τη βεβαιότητα πως τα «τριφυλλάκια» έχουν όλα τα εφόδια και την προοπτική για να γίνουν ολοκληρωμένοι ποδοσφαιριστές.

«Υπάρχει σημαντική βελτίωση στην ομάδα από την πρώτη μέρα που αρχίσαμε προετοιμασία μέχρι και σήμερα. Έχουν εισέλθει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και η ομάδα μας είναι αρκετά καλή. Γίνεται σωστή δουλειά από όλους. Τους προπονητές, τους γυμναστές και φυσικά τους ποδοσφαιριστές. Φυσικά η βελτίωση σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο είναι μία διαρκής και καθημερινή διαδικασία», το σχόλιο του κόουτς.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η πορεία μας είναι αντάξια των προσδοκιών που υπάρχουν. Τα αποτελέσματά μας έχουν φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και όσο πλησιάζουμε στο τέλος, σκεφτόμαστε πιο έντονα την κατάκτηση του τίτλου. Η Ακαδημία μας προσφέρει όλα τα εφόδια για να εργαστούμε όπως ακριβώς θέλουμε. Πρέπει οι ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο δουλειάς και έχουν την προοπτική, τα επόμενα χρόνια, να γίνουν ολοκληρωμένοι ποδοσφαιριστές».

Καταλήγοντας, ο κ. Χριστοδούλου, τόνισε: «Τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε θα είναι δύσκολα γιατί και οι άλλες ομάδες έχουν βελτιωθεί πολύ. Εμείς θα επικεντρωθούμε στα δικά μας και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος να βρισκόμαστε στην κορυφή».

Η ΟΜΟΝΟΙΑ U14 βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς και βρίσκεται στο +2 από τη δεύτερη ΑΕΚ. Έχει απολογισμό οκτώ νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα, ενώ πέτυχε 41 τέρματα και δέχθηκε εννέα. Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει στις 12 Μαρτίου την Καρμιώτισσα εκτός έδρας.