Αν και ήταν το φαβορί για τη θέση του βοηθού προπονητή στην Ομόνοια του Νιλ Λένον, η περίπτωση του δεν προχωρά.
Ο λόγος για τον πρώην Ανορθωσιάτη Μαρκ Φοδέριγχμαμ, ο οποίος μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του, με τον Σκωτσέζο να υπογραμμίζει πως δεν είχαν αίσια κατάληξη οι συνομιλίες με το τριφύλλι.
Στο ίδιο δημοσίευμα, τονίζεται πως πλέον, ψηλά στη λίστα του 50χρονου τεχνικού των πρασίνων, είναι ο Σκοτ Μπράουν, άλλοτε αρχηγός της Σέλτικ, με τον οποίο ο Λένον συνεργάστηκε για χρόνια.
Τι δήλωσε ο Φοδέριγχαμ:
«Ο Νιλ επικοινώνησε μαζί μου το Σαββατοκύριακο και μου είπε ότι ήθελε να πάω μαζί του. Του άρεσε η προπονητική μου εμπειρία, καθώς επίσης και το ότι είχα παίξει στην Κύπρο με την Ανόρθωση Αμμοχώστου. Η Ομόνοια μίλησε με τον εκπρόσωπό μου, όμως δυστυχώς δεν καταφέραμε να συμφωνήσουμε. Θα ήταν μεγάλη ευκαιρία για μένα να δουλέψω με τον Νιλ. Ήταν κομπλιμέντο ότι ήθελε να πάω μαζί του. Ήμουν ενθουσιασμένος με την ιδέα να επιστρέψω στην Κύπρο γιατί είχα πολύ καλές αναμνήσεις από την παρουσία μου στην Ανόρθωση, όμως έπρεπε να μου δοθεί και το κατάλληλο συμβόλαιο. Είμαι απογοητευμένος που δεν μπορέσαμε να καταλήξουμε σε συμφωνία».