Ο Ντέβιν Μπούκερ σταμάτησε στους 35 πόντους και οδήγησε τους Φοίνιξ Σανς στη νίκη κόντρα στους Σίξερς (114-104), την ίδια ώρα που οι Ουίζαρντς σταματούσαν τους Ουόριορς στην Ουάσιγκτον (123-115).
Η τρελή πορεία των Φοίνιξ Σανς δεν σταματάει. Η ομάδα του Μόντι Ουίλιαμς κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο και τους Φιλαδέλφεια 76ερς. Οι «ήλιοι» ήταν… καυτοί και με τον Ντέβιν Μπούκερ σε μεγάλη βραδιά (35π) έφτασαν στη νίκη.
Άξιος συμπαραστάτης του ο Κρις Πολ με 19 πόντους και 14 ασίστ, αλλά και ο ΝτεΆντρε Έιτον με 14 πόντους και 12 ριμπάουντ. Από τους Σίξερς ξεχώρισε ο Τζοέλ Εμπίιντ με 37 πόντους και 15 ριμπάουντ, την στιγμή που ο Τζέιμς Χάρντεν μέτρησε 18 πόντους με 7/21 σουτ.
Στο άλλο παιχνίδι που διεξήχθη την ίδια ώρα, οι Ουάσιγκτον Ουίζαρντς είχαν σε καταπληκτική βραδιά τον Κόρεϊ Κίσπερτ, που με 25 πόντους και 6 τρίποντα έκανε βραδιά καριέρας (έσπασε το ρεκόρ του Μπράντλεϊ Μπιλ ως ο ρούκι με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα στην ιστορία του franchise) και έφτασαν στη νίκη απέναντι στους Ουόριορς.
Ο Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ και ο Κρίσταπς Πορζίνγκις πλαισίωσαν τον Κίσπερτ με 22 και 23 πόντους αντίστοιχα.
Από τους Ουόριορς, οι 25 πόντοι του Κλέι Τόμπσον και οι 23 του Άντριου Ουίγκινς δεν ήταν αρκετοί για να αλλάξουν την κατάσταση.