Στο 2-2 κόλλησαν Σαλερνιτάνα και Σασουόλο και ουσιαστικά βγήκαν και οι δύο χαμένες. Η μεν ομάδα του Σαλέρνο έμεινε στον πάτο της βαθμολογίας και πολύ μακριά από τη 17η θέση ενώ η Σασουόλο δεν μπορεί να ελπίζει πλέον σε ευρωπαϊκή έξοδο.

Στο 8ο μόλις λεπτό ο Ρουτζέρι έβγαλε τη σέντρα και ο Ντζούριτς πήρε την κεφαλιά, με τον Κονσίλι να χάνει την μπάλα και τον Μπονατσόλι να γράφει το 1-0 στην επαναφορά. Μάλιστα στο 12’ η Σαλερνιτάνα σκόραρε με τον Κάστανο αλλά το γκολ ακυρώθηκε και στο 20’ ο Κυριακόπουλος σέντραρε από αριστερά και ο Σκαμάκα με κεφαλιά έκανε το 1-1.

Μάλιστα στο 30’ ο Τραορέ έκανε μαγική ενέργεια από αριστερά και πλάσαρε με το δεξί για το 1-2. Στο 37’ το σουτ του Σκαμάκα κόντραρε σε σώματα και η μπάλα στρώθηκε στον Φρατέζι που αστόχησε από ιδανικό σημείο ενώ στο 39’ ακυρώθηκε γκολ του Τραορέ.

Στο 46’ ο Μπεράρντι έβγαλε όμορφα στον Ραζπαντόρι που αστόχησε από ιδανικό σημείο και στο 49’ ο Ζέπε είπε όχι σε πλασέ του Σκαμάκα.

Η αριθμητική ισορροπία άλλαξε στο 59ο λεπτό καθώς η Σασουόλο έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ραζπαντόρι με 2η κίτρινη κάρτα και στο 64’ ο Κονσίλι είπε όχι σε σουτ του Ντζούριτς. Στο 73’ ο Κονσίλι έσωσε μετά από κεφαλιά του Ντζούριτς και στο 77’ η Σασουόλο είχε δοκάρι με τον Φρατέζι, ωστόσο στο 81’ ο Ντζούριτς με κεφαλιά έγραψε το 2-2.

Στο 90ο λεπτό το σουτ του Μπονατσόλι πέρασε ελάχιστα έξω και στο 90+4′ ο ίδιος έπιασε σουτ έξω από την περιοχή με τον Κονσίλι να διώχνει δύσκολα.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Ζέπε, Ρουτζέρι (70’ Ρανιέρι), Βέσελι (46’ Ζορτέα), Φάτσιο, Έντερσον (31’ Ραντοβάνοβιτς), Ντζούριτς, Βέρντι (70’ Μουσέ), Κουλιμπαλί, Γκιομπέρ, Κάστανος (46’ Περότι), Μπονατσόλι.

ΣΑΣΟΥΟΛΟ: Κονσίλι, Μίλντιρ, Κίρικες, Φεράρι, Κυριακόπουλος, Φρατέζι (89′ Αραουί), Λοπές, Μπεράρντι (79’ Ενρίκε), Ραζπαντόρι (46’ Τρεσόλντι), Τραορέ (78’ Αϊχάν), Σκαμάκα (69’ Ντεφρέλ)#

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ