Την επιστροφή στις νίκες έψαχνε η Γουλβς στο Μολινό απέναντι στη Γουότφορντ, μετά από τρεις σερί ήττες στις τελευταίες αγωνιστικές και το κατάφερε με τον ιδανικότερο τρόπο. Οι «λύκοι» ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι στα πρώτα 45 λεπτά της αναμέτρησης και κατάφεραν να πάρουν αέρα τριών τερμάτων.
Αρχικά, ο Χιμένες έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 13ο λεπτό, στην πρώτη τελική της ομάδας του ενώ 6 λεπτά αργότερα, η κακή αμυντική λειτουργία της Γουότφορντ επέτρεψε στον Νουρί να σεντράρει παράλληλα με το τέρμα και ο Κούτσο Ερνάντεζ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Πριν προλάβουν να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι, ο Φόστερ έκανε λάθος στην απομάκρυνση της μπάλας, την έδωσε στον Ποντένσε και ο Πορτογάλος με ωραίο σουτ πέτυχε το 3-0, με την ομάδα του Ρόι Χόντσον να μην μπορεί να μειώσει μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους.
Στο δεύτερο μέρος, οι «σφήκες» βελτίωσαν την αμυντική τους λειτουργία, δεν δέχτηκαν μεγάλες ευκαιρίες από τους γηπεδούχους, ωστόσο, δεν κατάφεραν να μην δεχτούν άλλο γκολ.
Στο 86’, μετά από όμορφη ανάπτυξη ο Ρούμπεν Νέβες εκτέλεσε έξω από την περιοχή για να διαμορφώσει το τελικό 4-0 και τη Γουλβς να επιστρέφει στις νίκες έπειτα από 3 σερί ήττες στο πρωτάθλημα.