Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες αποκάλυψε τον αδιανόητο αριθμό των εμφανίσεων του Λιονέλ Μέσι που ετοιμάζονται και έχουν τεράστια ζήτηση από τους οπαδούς μέχρι και τους χορηγούς, σε κάθε ξεχωριστό ματς της εθνικής ομάδας της Αργεντινής!
Ο πορτιέρε της Άστον Βίλα έχει καταφέρει να δημιουργήσει εξαιρετική σχέση με τον σούπερ σταρ της «αλμπισελέστε» και της εθνικής ομάδας της πατρίδας του. Ο Μαρτίνες απολαμβάνει τη φιλία και τη στήριξη του Μέσι και ασχολείται πολύ μαζί του, προκειμένου να μάθει… κάποια από τα μυστικά του εκ των κορυφαίων παικτών που είδε ποτέ το άθλημα.
Μιλώντας στο Amazon Prime Video, ο Εμιλιάνο Μαρτίνες αποκάλυψε ότι:
«Κάποια μέρα είχα ρωτήσει τον φροντιστή μας πόσες φανέλες φτιάχνουν κάθε φορά που παίζουμε με την εθνική ομάδα. Και μου είπε ότι για κάθε παιχνίδι δημιουργούνται 200-300 εμφανίσεις για όλο τον κόσμο που τις ζητάει! Από τους οπαδούς, τους χορηγούς, τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές, τα επιτελεία, τους τεχνικούς…
Όλοι θέλουν κι από μια φανέλα! Και είναι λογικό, ο Μέσι είναι! Αλλά μια φορά παίζαμε διπλό ματς και θυμάμαι ότι είχαν έτοιμες 650 φανέλες του Λίο»!