Ο Ουάρντα θα λείπει από τον αγωνιστικό χώρο του «Αντώνης Παπαδόπουλος» το Σάββατο, όμως θα είναι στα επίσημα του γηπέδου, όπου οι Ανορθωσιάτες ετοιμάζονται να δώσουν βροντερό παρών για να σπρώξουν την ομάδα του προς τη νίκη.
Λόγω του ότι το παιχνίδι είναι ορισμένο το Σάββατο αναμένεται να προσελκύσει τεράστιο ενδιαφέρον από το φίλαθλο κοινό. Μπορεί να είναι στις 19:30 η πρώτη σέντρα, όμως η δίψα για διάκριση που διακατέχει τον κόσμο της «Κυρίας» μετά τα τελευταία αποτελέσματα αναμένεται να οδηγήσει σε μία αρκετά καλή προσέλευση, που θα είναι και εκ των μεγαλύτερων τη φετινή περίοδο στο «ΠΑΠ». Μη ξεχνάμε άλλωστε πως φέτος υπήρξαν -και υπάρχουν- περιορισμοί λόγω των μέτρων.
Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι η προσέλευση θα φτάσει, και ίσως ξεπεράσει, τις 6 χιλιάδες (650 τα εισιτήρια της ΑΕΚ). Οι Ανορθωσιάτες θέλουν να κάνουν καμίνι το «ΠΑΠ» και να δείξουν ξανά ότι αποτελεί την πιο «καυτή» έδρα στο πρωτάθλημα.
Στα αγωνιστικά δεδομένα, ο Λόρια έχει προπονηθεί κανονικά και όλα συνηγορούν ότι θα είναι στην αποστολή. Εξαρτάται πλέον και από τη προπόνηση της Παρασκευής και τον Κετσπάγια, αν θα τον ρίξει στην μάχη το συμπατριώτη του και όχι τον Τζουρ. Επιστρέφει επίσης ο Κορρέα και ο Ρισβάνης, ενώ εκτός είναι οι Ντέλετιτς, Βερχόβετς και φυσικά ο Ουάρντα.

Κύπρος Εγγλέζος