Σε εποχή Νιλ Λένον μπήκε από το βράδυ της Δευτέρας η Ομόνοια. Ο έμπειρος προπονητής με το πλούσιο βιογραφικό είναι στο στάδιο της μελέτης, τόσο της ομάδας, όσο και του πρωταθλήματος και παρουσιάζεται πανέτοιμος για τη να πρόκληση στην καριέρα του.
Γεμάτος εμπειρίες από πρωταθλητισμό και κουβαλώντας πολλές επιτυχίες, θα έχει το δύσκολο έργο, να οδηγήσει τους «πράσινους» στην αγωνιστική ανάκαμψη και στο μεγάλο στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου, κάτι που αποτελεί τη μοναδική διέξοδο για διάκριση (και εξιλέωση) τη φετινή περίοδο, στις εγχώριες διοργανώσεις.
Ένας προπονητής που έχει… συνηθίσει στον πρωταθλητισμό, δεν συμβιβάζεται με την αποτυχία και αυτό φρόντισε ο ίδιος να μας θυμίσει μέσα από τις πρώτες του τοποθετήσεις.
Την Τετάρτη, θα πιάσει δουλειά και θα έχει την ευκαιρία για την πρώτη γνωριμία με ποδοσφαιριστές και διοίκηση. Πριν τον πολύ σημαντικό αγώνα της μεθεπόμενης Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΛ για το κύπελλο, θα προηγηθεί η σαββατιάτικη αναμέτρηση με τη Δόξα, στον οποίο θα δει από κοντά τη νέα του ομάδα.

Ανδρέας Ανδρέου